Herman

Herman Headwear hoeden en mutsen

Al sinds 1874 is het Belgische Herman Headwear een fenomeen op het gebied van hoeden en accessoires. Hun producten bevatten een breed scala aan stijlen en modellen met onder andere: petten, baretten, chapka’s of stro en vilten of leren Herman hoeden. Elk jaar bieden ze zomer- en wintercollecties voor het hele gezin en ze staan bekend om hun variëteit en betaalbaarheid. In de Headict pettenwinkel wordt de platte pet van Herman Headwear gekenmerkt door pastelkleuren of patchwork in een zeer frisse en vrolijke stijl. Je vindt tevens echte Panamahoeden en vilthoeden online.
Koop Herman Headwear Online - Lage Prijzen & Snelle Levering - Headict
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Materiaal
Prijs
  • € 0,00 - € 100,00

Justin Herman: Globetrotter en hoedenmaker

Aan het einde van de 19e eeuw vertrok een jonge Fransman uit de Ardennen, op wereldreis. Drie jaar lang was zijn missie om het vak van hoedenmaker te leren. Hij reisde de hele wereld over. Naast de grote Europese hoofdsteden waar hij werd geïnspireerd door de elegantie van de high society, bracht deze reis hem naar de oostkust van de Verenigde Staten naar steden zoals Boston en New York. De hoeden in zijn eerste collectie werden geïnspireerd door de verschillende stijlen van hoofddeksels die elk beroep en elke gemeenschap met trots droeg. Toen hij uiteindelijk weer terugkeerde naar België, vestigde hij zich daar voorgoed en bouwde het Herman Headwear hoedenimperium op dat inmiddels al meer dan honderd jaar wordt doorgegeven van vader op zoon.

A découvrir également : Herman Headwear hoed - Herman Headwear petten - Herman Headwear muts - Herman headwear cap - Vilten hoeden - Platte petten - Capeline hoeden


Jouw Herman pet of baret

Wat het merk uniek maakt, is de grote diversiteit aan modellen die deze hoedenmakerij biedt. Ze hebben zich in de loop der tijd ook weten te vernieuwen. Sinds de oprichting is Herman Headwear erin geslaagd om mee te gaan met moderne trends, terwijl anderen daar niet in slaagden. Bij Headict vind je het merk in verschillende modellen, stijlen en kleuren, maar allemaal even elegant en stijlvol voor een zeer betaalbare prijs. Vooral de Herman cap springt eruit met zijn veelzijdigheid: warme materialen voor de winter of fijne stoffen voor de zomer: er is een pet voor elk seizoen.

Zie ook:Een zomerse hoed

De stromodellen van Herman zijn bijzonder modieus en zeer aangenaam voor het zomerseizoen. Je kunt jezelf beschermen tegen de zon met behoud van een perfecte stijl. Hij is zowel te dragen bij een ‘street outfit’ als bij een beetje meer sjieke outfit, afhangend van jouw ambities en stijl van het moment. Deze unieke strohoed komt in verschillende modellen zoals pork pie hat, boater en trilby. Je Herman stro hoed zou zelfs geschikt zijn als jungle hoedje, aangezien hij makkelijk op te vouwen is en dus weinig ruimte in zal nemen in je koffer.


Een Herman pet voor de winter

Als je ten slotte op zoek bent naar een hoofddeksel dat je de hele winter zal beschermen, kies dan voor de flat caps. Deze is verkrijgbaar in een groot aantal neutrale kleuren, waardoor je het in het koude seizoen bij een groot aantal verschillende outfits kunt dragen. Hij is verkrijgbaar met of zonder pompon, als een muts of in modellen die iets meer aansluiten. Je zult de kwaliteit waarderen: de materialen zijn erg mooi en jouw Herman cap of wollen hoedje zal je vele jaren bij blijven, winter na de winter.