A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX

Hermans hoofddeksels werden in 1874 in België geboren. De vilten hoeden, strohoeden, hoeden, petten en baretten staan bekend om hun variëteit en betaalbaarheid.Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Kleur
Sorteer op Materiaal
Sorteer op Seizoen

De oorsprong van Herman hoeden: een globetrotter en hoedenmaker

Aan het einde van de 19e eeuw vertrok Justin Herman, een jonge Fransman uit de Ardennen, op wereldreis. Drie jaar lang was zijn missie om het vak van hoedenmaker te leren. Tussen de komst van de spoorwegen en het begin van het toerisme is deze Belle Epoque toeschouwer overtuigd van de toekomst van de hoed. Bij Headict worden platte caps van Herman gekenmerkt door pastelkleuren of patchwork assemblages, in een zeer frisse en vrolijke stijl. Je vindt er ook echte Panamahoeden of vilthoeden.

Jouw Herman pet of baret

Wat met het merk Herman bijzonder verrassend is, is de grote diversiteit aan modellen die deze hoedenmakerij biedt. Deze hoedenmaker heeft zich in de loop der tijd ook weten te vernieuwen. Sinds de oprichting, bijna anderhalve eeuw geleden, is hij erin geslaagd om in zijn tijdperk te integreren en een zeer trendy kant te behouden, terwijl andere hoedenmakers daar niet in slaagden. Daarom zal het, naast de beroemde baretten die beschikbaar zijn in verschillende stijlen op Headict, ook mogelijk zijn om petten, hoeden en andere mutsen te vinden, elk meer esthetisch dan de andere. Vooral de Herman cap springt eruit met warme materialen voor de winter of fijne stoffen voor de zomer, afhankelijk van jouw wensen.

De Herman hoed, ideaal voor het gehele jaar

Ontdek ook een breed scala aan Herman hoeden, met stromodellen die bijzonder modieus en vooral zeer aangenaam zijn voor het zomerseizoen. Je zult in staat zijn om jezelf te beschermen tegen de zon met behoud van een perfecte stijl, zowel te dragen bij een ‘street outfit’, als bij een beetje meer chique outfit, afhangend van jouw ambities van dit moment.

Een Herman-pet voor de winter

Als je ten slotte op zoek bent naar een hoofddeksel dat je de hele winter zal beschermen, kies dan voor de Herman cap. Deze is verkrijgbaar in een groot aantal neutrale kleuren, waardoor je het in het koude seizoen bij een groot aantal verschillende outfits kunt dragen. Hij is verkrijgbaar met of zonder pompon, als een muts of in modellen die iets meer aansluiten. Je zult de kwaliteit waarderen: de materialen zijn erg mooi en jouw Herman cap zal je vele jaren bij blijven, winter na de winter.

A
Sluitenk