Neff

Neff Headwear Mutsen

Neff Headwear werd in 2002 in Californië gelanceerd door Shaun Neff. Gepassioneerd door surfen en wintersport, wilde hij zijn passie uitdrukken door middel van een collectie hoofddeksels. In onze winkel vindt u een selectie van Neff-mutsen die zowel trendy als sportief zijn.
Shop Neff Headwear Online - Bestel Neff Muts - Beste Prijzen - Headict
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Merk
Materiaal

Neff muts: stijl en sport

Neff is het eerste authentieke merk voor mutsen, speciaal ontworpen voor de sneeuw- en skatemarkt. Neff is een veelzijdig merk wat streeft naar het aanbieden van innovatieve en kwalitatieve producten. Zeer snel zal het succes zich uitbreiden buiten de wereld van het skiën om een referentie te worden in de wereld van streetwear. Vandaag de dag wordt Neff vertegenwoordigd door enkele van de grootste namen op het gebied van snowboarden, skateboarden, surfen en muziek zoals Snoop Dog, Damian Marley en 2 Chainz.

A découvrir également : Docker muts - Muts met rand

Neff, een inspirerend merk

Het merk haalt zijn energie uit de "jongeren cultuur” en biedt een collectie unieke en kleurrijke mutsen, die voortdurend worden vernieuwd. Het is moeilijk om je te vervelen met deze hyper trendy modellen met geometrische en veelkleurige patronen. Authentiek, Neff richt zich op het waanzinnige plezier van mode, terwijl het een sportieve en stijlvolle touch toevoegt aan het mutsenassortiment. Neff is meer dan een merk, het is een manier van leven die alle snowboardfans zal bevallen.