A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Neff

Neff is in 2002 gelanceerd in Zuid-Californië door Shaun Neff, een gepassioneerde snowboarder. Neff is een toonaangevend merk dat 100% gespecialiseerd is in hoofddeksels. Vandaag sponsort Neff pro skaters en snowboarders in de hele wereld. Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op Kleur

Neff muts : stijl en sport

Neff is het eerste merk dat zich op authentieke wijze heeft gericht op de wereld van sneeuw en skaten. Neff is groot geworden door deze sublieme combinatie door een serie innovatieve en kwalitatief uitstekende producten. In hele korte tijd is Neff populair geworden in de wintersport- en skate wereld en echt toonaangevend geworden in de wereld van streetwear. Naast grote namen in de skate, surf en snowboardwereld is Neff ook geadopteerd door beroemdheden als Snoop Dog, Damian Marley en 2 Chainz.

Neff, een merk vol inspiratie

Alle energie vanuit het merk is gericht op 'youth culture', wat terug te zien is in de collectie mutsen met de kleurstellingen. Het is ook lastig, zo niet onmogelijk, om de hypertrendy mutsen met motieven, prints in veel kleuren te laten liggen. Neff laat het plezier van de mode zien en voegt daar een vleugje sportswear en stijl aan toe. Neff is meer dan een merk, het is de mode voor het leven, een echt paradijs voor de wintersportliefhebbers!
A
Sluitenk