Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Van Life
Ik reis niet om ergens heen te gaan, maar om te gaan.story with Miguel

Wij hebben er al over nagedacht. Stop alles en sla de weg. Hoe lang het ook duurt. Verlaag de tijd en laat je dagelijkse zorg achter. Onthoud het ritme in ons. Vanlife spreekt over verhalen, levensstijl en filosofie en we halen u op om een pauze te nemen.

De beroemde wegreis verwijst direct een eindeloze weg, een woestijnlandschap en een kombi. De mythische Volkswagen bus werd geboren in de jaren 50. Meer dan een eenvoudige auto, het is voornamelijk een kunst van leven. Om volledig in de vanwêreld te duiken, hebben we al meer dan 20 jaar een speciale gast ontmoet, gek op kombi.


MIGUEL
Fondateur Combi des Alpes

Slechts vijf minuten, zo lang duurt het om je in de wereld van Miguel te krijgen. Dat van de kombis. Aangezien zijn vader zijn eerste airco aangeboden heeft toen hij 16 was, heeft de man zijn handen er vol. Toen hij 20 was kocht hij zijn eerste bestelwagen. Vandaag heeft hij er drie van en het is zijn werk. Fan van BMX en rijden, Miguel is niet de man die marketing en spullen denkt. Het is niet alsof de vintage mode hem zou interesseren of zoiets.

 

Al zijn eigen bestelwagens hebben een naam, een verleden, een nieuw leven en een speciaal geluid. "Luister naar de motor. Luister nu naar deze! Wat denk je ?"

Als we in de garage van Miguel komen, is het eerste ding de geur. Mecanic stuffs, motorolie, banden ... Passion is niet alleen aan het rijden, maar ook op zoek naar de bestelwagen, authentieke bestelwagen, indien mogelijk. Herstel het maar niemand kan dit zien. Dat is de uitdaging. Lassen en lassen en lassen ...

Wachten op het fijne en originele stuk. "U kunt uitgeven zoals tussen 6 en 12 maanden aan een bestelwagen werken".

Als je gaat zitten, wordt je meteen in een andere tijd ondergedompeld, een andere manier van leven. Je verbeeldt verhalen als een beatnik-familie zo hoog of Californisch, die recht hebben op een foto van Hugh Holland. U kunt de Wilson-broers vrijwel horen met goede trillingen in uw oren horen. Binnen, het is niet comfortabel en dat is niet wat je zoekt, maar goede vibratie, precies.

Good vibes
shop
Everyday adventures
shop
SHOP
Anywhere 2
Anywhere
Everyday adventures
Drive
Combi bay window
Hit the road
Good vibes
Anywhere
Must have 2
ExploreLogo kleur
Geborduurd in Frankrijk Levertijd 7-10 dagen Ruilen 30 dagen

Taille Unique Tour de tête 55-60cm

Other capsules
Be part of the headwear home !
Send us your story
A
Sluitenk