Wandersea

Wandersea is een collectie die stuifwater, wilde golven, eilandavonturen en de schoonheid van het nautische universum in het algemeen viert. Als u ervan droomt om de bulderende gordel der westenwinden over te steken, of als u dat al gedaan hebt, dan zijn de Wandersea modellen voor u geschikt.
Wandersea - Shop Nu! Wandersea Caps & Mutsen - Snel Geleverd - Headict
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Merk
Materiaal
Prijs
  • € 20,00 - € 34,00

LEGENDES OVER DE ZEE EN ZOUTIGE AVONTUREN

Met de Wandersea-collectie vaart u naar Kaap Hoorn en steekt u onbevreesd de Bermudadriehoek over, vergezeld van unieke personages die u met u meedraagt met de exclusieve patches die de modellen sieren. Kapiteins en piraten houden het weer in de gaten, tenzij u kiest voor een pet of een hoed met de door alle zeilers gewaardeerde elementen zoals een vuurtoren die de nacht verlicht of de deining die harmonieus golft.

WILT U ZICH VERZETTEN TEGEN HET SIRENENZANG?

Headict staat altijd op de voorgrond van de nieuwste trends en maakt met zorg onberispelijke modellen, in de materialen die u wilt en in de meest actuele vormen. Snapback, trucker, ruw denim of suède leer, u vindt vele verleidelijke modellen in de Wandersea collectie, het moeilijkste is om er eentje te kiezen. Ga naar de open zee met een Old Sea Trucker pet en paradeer trots rond het dek met een Ocean Legend snapback en zijn originele piratenkrab. U zult de jaloersheid van de scheepsjongens zijn! Headict wenst u veel succes met de exclusieve modellen van de Wandersea-collectie.