Modissima

Modissima hoed - M by Flechet

Achter M by Flechet zitten trendy producten, vaak gemaakt in Frankrijk of Italië, met mooie materialen die geselecteerd zijn vanwege hun comfort. Altijd op zoek naar de laatste nieuwigheden, biedt M by Flechet u de accessoires waar u van droomt aan tegen zachte prijzen, om de laatste hand te leggen aan uw outfits.
M By Flechet - Modissima Baret, Hoed Of Flat Cap - Nu Kopen - Headict
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Materiaal
Prijs
  • € 19,00 - € 90,00

Beret, hoed, pet, het plezier van diversiteit

Met M by Flechet hoeft u niet te kiezen, er zijn allemaal modieuze accessoires verkrijgbaar met een onovertroffen prijs-kwaliteitverhouding. Of u nu droomt van een docker muts, een vintage baret of een marine pet, u vindt ze in de M by Flechet hoeden selectie op Headict. Elk seizoen worden de nieuwste trends aangenomen door het Franse merk om u een zo’n groot mogelijk plezier te doen. Headict kiest voor u de mooiste modellen in de referentiekleuren, waaronder gevlekt grijs, kameel beige of klassiek marineblauw.

zie ook :

Zorgvuldige fabricage en uitgekiende materialen

Ongeacht de Italiaanse of Franse werkplaatsen, het merk M by Flechet gebruikt de beste natuurlijke materialen om u een groot comfort te bieden bij het dragen van de hoeden, baretten en andere petten. In de winter wordt wol gebruikt om u te beschermen tegen de elementen, een natuurlijk ademend en warm materiaal. Bescherm uzelf tegen de kou en zie er trendy uit zonder uw portemonnee te legen met de M by Flechet accessoires van Headict?!