Reell

Reell petten

Het merk Reell is aanwezig in de skate- en BMX-scene en staat bekend om de kwaliteit en het comfort van zijn producten. Ontdek snel het assortiment aan hoofddeksels, petten en mutsen.
Shop Reell - Coole Reell Petten & Caps - Snel Thuisbezorgd - Headict
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Merk
Materiaal
Prijs
  • € 17,00 - € 35,00

Reell pet of muts, maak je keuze.

Het Reell assortiment stelt ons in staat om verschillende modellen hoofddeksels te vinden, van petten tot mutsen, allemaal met zeer verschillende vormen en stijlen. Wat wij waarderen bij dit merk is de zeer authentieke kant ervan, minder overschat dan andere merken die misschien iets meer gezien worden op de markt. Reell biedt inderdaad een originele en sobere uitstraling tegelijk, wat ideaal is voor alle pet- en mutsenliefhebbers die zich willen onderscheiden. En de modellen zijn allemaal esthetischer dan de andere, in kleuren die met alles te dragen zijn.

A découvrir également : Caps heren - Snapback caps

De Reell-pet collectie

Reell-caps zijn verkrijgbaar in verschillende, nogal sobere kleuren. De kleurpanelen variëren van wit tot zwart, inclusief tinten zoals hemelsblauw, lichtgrijs of kaki, en waarom niet eens een camouflageprint, die op dit moment bijzonder trendy is. Bij veel modellen is de Reell-cap te herkennen aan de voorzijde, maar ook aan de klep, dat meestal in contrast staat met de kleur van de rest van het product. Kameelbruin is een van de favorieten van het merk, en meestal is de klep van suède, vaak is het dit kleine detail waar je iemand met een Reell muts aan kunt onderscheiden.

Stijl en soberheid met Reell

Ook de vormen variëren van model tot model. We kunnen Reell-caps vinden met de klassieke Snapback-vorm, met 6 panelen, maar ook meer klassieke vormen zoals met een gebogen klep. Zo kunt u gemakkelijk een vorm vinden die past bij de vorm van uw hoofd en uw kledingstijl, om nog maar te zwijgen van het feit dat deze neutrale kleuren bij alles passen.