Mackie

Mackie - Schotse muts

Dichtbij Clyde Fjord in Schotland, een prachtige plek, maar waar vochtigheid en kou de juiste uitrusting vereisen, maakt Mackie al bijna 200 jaar Schotse mutsen, baretten, sjaals en handschoenen van de beste materialen die beschikbaar zijn.
Shop Mackie - Koop Mackie Schotse Muts, Pet, Sjaal & Meer - Headict
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Merk
Materiaal
Prijs
  • € 23,00 - € 65,00

Mackie, traditionele know-how met een onberispelijke kwaliteit

Trots op hun talent voor het breien van de beroemde Balmoral en Glengarry baretten, symbolen van de Schotse cultuur, hebben de medewerkers van Mackie een vaardigheid die vele jaren in beslag neemt om te leren. Het fabricageproces van Mackie wordt volledig in Schotland uitgevoerd door gekwalificeerd personeel, waardoor u verzekerd bent van onberispelijke producten die u jarenlang goed zullen dienen als u ze goed behandelt, door ze voorzichtig met de hand te wassen of door ze naar de stomerij te brengen. Genesteld in het hart van het traditionele Schotland en met ontwerpen die ideaal zijn voor de winter, is Mackie een echte pareltje, die we met veel plezier hebben ontdekt en aan u voorstellen.

De luxe van comfort, het plezier van stijl

Bij Headict waarderen we vooral de hoeden en accessoires van het Schotse merk voor hun kwaliteit, gemaakt van een combinatie van natuurlijke materialen zoals lamswol en angorawol, en een zorgvuldige productie. Dankzij de uitzonderlijke materialen die vanwege hun samenstelling zijn geselecteerd, zijn Mackie-accessoires van nature warm en ademend, en bovendien ongelooflijk zacht. Ontdek de selectie van Mackie hoeden en accessoires in de speciale Headict winkel, de kleuren zijn gekozen volgens de laatste trends, en de materialen zijn ontworpen om u het beste ten dienste te staan. Ten slotte is de kwaliteit/prijsverhouding van Mackie mutsen ongeëvenaard.