Gottmann

Gottmann hoeden en petten

Sinds 1937 heeft de familie Göttmann zich gespecialiseerd in het maken van hoeden, petten en baretten in de prachtige stad Bensheim in Duitsland. Vandaag de dag is de kennis die door 4 generaties is opgebouwd, terug te vinden in de Gottmann hoeden die altijd trendy in stijl en van onberispelijke kwaliteit zijn.
Göttmann Hoeden Online Kopen - Shop Heren Göttmann Petten - Headict
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Materiaal
Prijs
  • € 24,00 - € 59,00Een familiebedrijf in kwaliteit en elegantie

Elk Göttmann product wordt met grote zorg gemaakt. Elke hoed is gebaseerd op de vintage modellen die door de voorvaderen van de huidige eigenaren zijn gemaakt maar met de huidige mode in het achterhoofd. Hoewel Göttmann hoeden in de eerste plaats zijn ontworpen om te casual te worden gedragen, zijn ze gemaakt met een verfijnde snit van zorgvuldig geselecteerde materialen met de voorkeur aan natuurlijke vezels zoals wol of katoen maar ook toyo of panama stro en veel aandacht voor detail. Dit alles maakt het mogelijk om een nieuwe göttmann cap, flatcap, pet of hoed te kiezen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de kwaliteit.

Zie ook:Göttmann caps bij Headict

Al 80 jaar lang maakt Göttmann naast hoeden ook hoogwaardige kwaliteitscaps. Modieus of casual, je vindt gottmann caps voor elk seizoen inclusief flat caps, Newsboys en baseball caps. Elke gottmann flat cap is uniek, trendy en ongecompliceerd. De Gottmann Jackson bijvoorbeeld, een platte pet die in verschillende materialen zoals linnen, denim en wolvilt komt en zo dus het hele jaar rond gedragen kan worden. Een andere göttmann flat cap die je in onze collectie zult tegenkomen is de katoenen Gottmann Orlando in verschillende kleuren. Op zoek naar een sportieve look met een verstelbare Gottmann pet die overal bijpast? Kies dan voor de Gottmann baseball cap zwart.


Het ideale accessoire om een casual outfit te personaliseren.

Gottmann petten, baretten en hoeden zijn ontworpen om elke dag te dragen en zijn ontwikkeld volgens de laatste trends. Ze stellen je in staat om je outfits de originele touch te geven die ze uniek maakt. Elk seizoen worden materiaal en de modellen aangepast aan je wensen, dus in de winter beschermt wolvilt je tegen de kou en geeft het je veel comfort en karakter aan je look, terwijl je Göttmann strohoed speelt met kleuren om je outfits frisheid en stijl te geven. Je hippe Göttmann pork pie straalt individualisme uit en een moderne, stoere trilby laat een bepaalde nonchalance zien. Vind beslist de beste selectie van Göttmann hoeden in onze Headict hoedshop, vergelijk alle modellen en trakteer jezelf op een specialistisch accessoire voor betaalbare prijzen. Als je bestelling €49 of meer is dan ontvang je gratis verzending.