A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Gottmann

Sinds 1937 heeft de familie Göttmann zich gespecialiseerd in het maken van hoeden, petten en baretten in de prachtige stad Bensheim, Duitsland. Vandaag de dag is de kennis die door 4 generaties is opgebouwd, terug te vinden in modellen die altijd trendy in stijl en van onberispelijke kwaliteit zijn.Verder lezen

Een gezinsverbintenis voor kwaliteit en elegantie

Göttmann zorgt voor haar producten, erfgenamen van de modellen die door de voorvaderen van de huidige eigenaren zijn gemaakt. Hoewel Göttmann hoeden in de eerste plaats zijn ontworpen om te worden gedragen met een casual stijl, zijn ze gemaakt met een verfijnde snit, zorgvuldig geselecteerde materialen die de voorkeur geven aan natuurlijke vezels zoals wol of katoen en veel aandacht voor detail. Dit alles maakt het mogelijk om een Göttmann baret of hoed te kiezen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kwaliteit.

Het ideale accessoire om een casual outfit te personaliseren.

Göttman baretten, petten en hoeden zijn ontworpen om elke dag te worden gedragen en zijn ontwikkeld volgens de laatste trends. Ze stellen u in staat om uw outfits de originele touch te geven die ze uniek maakt. Elk seizoen worden de modellen aangepast aan uw wensen, dus in de winter beschermt wol vilt u tegen de kou en geeft het u veel comfort en geeft het karakter aan uw look, terwijl in de zomer strohoeden spelen met kleuren om uw outfits frisheid en stijl te geven. Vind de beste selectie van Göttmann hoeden in onze Headict Shop en trakteer uzelf op een specialistische accessoire tegen betaalbare prijzen.

A
Sluitenk