A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Gottmann

Sinds 1937 heeft de familie Göttmann zich gespecialiseerd in het maken van hoeden, petten en baretten in de prachtige stad Bensheim in Duitsland. Vandaag de dag is de kennis die door 4 generaties is opgebouwd, terug te vinden in de gottmann hoeden die altijd trendy in stijl en van onberispelijke kwaliteit zijn.  Verder lezen

Een familiebedrijf in kwaliteit en elegantie
Göttmann producten worden met grote zorg gemaakt. Elk model is gebaseerd op de vintage modellen die door de voorvaderen van de huidige eigenaren zijn gemaakt maar met de huidige mode in het achterhoofd. Hoewel Göttmann hoeden in de eerste plaats zijn ontworpen om te casual te worden gedragen, zijn ze gemaakt met een verfijnde snit van zorgvuldig geselecteerde materialen met de voorkeur aan natuurlijke vezels zoals wol of katoen en veel aandacht voor detail. Dit alles maakt het mogelijk om een nieuwe gottmann cap, pet of hoed te kiezen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de kwaliteit.Het ideale accessoire om een casual outfit te personaliseren.
Göttman petten, baretten en hoeden zijn ontworpen om elke dag te worden gedragen en zijn ontwikkeld volgens de laatste trends. Ze stellen je in staat om je outfits de originele touch te geven die ze uniek maakt. Elk seizoen worden materiaal en de modellen aangepast aan je wensen, dus in de winter beschermt wol vilt je tegen de kou en geeft het je veel comfort en karakter aan je look, terwijl in de zomer strohoeden spelen met kleuren om je outfits frisheid en stijl te geven. Vind beslist de beste selectie van Göttmann hoeden in onze Headict Shop en trakteer jezelf op een specialistische accessoire tegen betaalbare prijzen. Als je bestelling €75 of meer is dan ontvang je gratis verzending.

A
Sluitenk