A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
CAPSULE PROJECT
Geïnspireerd door de straat, muziek, cultuur ... en mensen rondom ons, bieden de capsules collecties originele creaties in exclusieve en beperkte edities. Resultaat van het ontmoeten met artiesten, de exclusieve samenwerkingen maken de hoofdkleding een nieuwe manier van uiten. Vanaf nu, ontwerp, logo, typo & amp; Illustraties krijgen uw caps door professionele digitale borduurwerk en leren patches met laser-ets. Wees uniek, door uw eigen kleuren te dragen. Alleen bij Headict's shop of online.
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Trilby hoeden
FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken
Sorteer op Materiaal
Sorteer op Seizoen

De trilby hoed, de accessoire voor elke gelegenheid

De trilby hoed is de perfecte combinatie van de ontspannen stijl van een cap en de klasse van een hoed. Met de randen die lekker eigenwijs opstaan aan de achterkant, verlengt deze hoed je gestalte en is zo een prima aanvulling op elke outfit met dat beetje chic. Draag de trilby in de natuurtinten in de winter, en ga lekker los in de uitvoering van stro met een mooie band in de zomer.

Slaag voor je trilby bij Headict

Je vindt in onze webshop de beste merken voor de hoed met de korte rand: Goorin Bros, Stetson, Flechet .... De trilby hoed is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Dit is de perfecte hoed om elke dag te dragen. Een stijlvol effect is gegarandeerd!
Verder lezen
A
Sluitenk