Trilby hoed

Trilby Hoed

De trilby is het meest trendy model in onze hoedencollectie. Met zijn moderne vorm en smalle rand heeft deze hoed een trendy rock look. Een trilby is het perfecte compromis tussen de nonchalance van een pet en de klasse van een hoed. Met zijn gevouwen, smalle rand aan de achterkant verlengt hij het silhouet en maakt hij je outfits perfect toegankelijk en casual. Trilby hoeden zijn verkrijgbaar in bijna elke kleur naast zwart en bruin en in verschillende materialen.
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Kleur
Seizoen
Materiaal
Prijs
  • € 0,00 - € 149,00


Raffia of Toyo trilby strohoed?


De strohoed trilby is een van de meest gedragen varianten van dit model. Bij Headict bieden we hoeden gemaakt van verschillende soorten stro. Naast het welbekende Panama stro bieden we trilby hoeden van raffia en toyo. Toyo stro wordt in Japan gemaakt van geschellakt rijstpapier. Het is fijner dan gewoon stro, maar is even betaalbaar. Kijk bijvoorbeeld eens naar de prachtige Stetson trilby toyo in blauw, grijs of bruin. Naast de Toyo trilby vind je bij ons ook fedora’s, pork pie hats en zelfs cowboyhoeden gemaakt van deze verfijnde strosoort.

Raffia stro komt uit Madagaskar. Het is een zwaardere strosoort die daardoor zeer duurzaam is. Het is flexibel en biedt een geweldige bescherming tegen de zon. Van nature is het beige of goudgeel maar het kan geverfd worden. De blauwe Stetson Trilby raffia is een goed voorbeeld van zo’n geverfde raffia trilby.

Voor een meer formele of elegantere look kies je in plaats van een trilby liever voor een strohoed zoals de Stetson Traveller of de Canotier voor de heren en een capeline voor de dames.

zie ook :De beste merken bij Headict.


Uiteraard vindt je alleen de beste merken trilby’s in onze hoedshop! Merken zoals Goorin Bros, Herman Headwear en Brixton... De klassieke Stetson trilby is geschikt voor zowel heren als dames. Het is het perfecte hoofddeksel om elke dag te dragen en kan daarnaast het hele jaar door gedragen worden. Kies voor een trilby linnen of stro in de zomer en voor een stoffen of vilten hoed in de winter.

Met de huidige trend van unisex en rock-look producten maakt dit populaire model een comeback. Geen wonder: hij is trendy, veelzijdig en makkelijk te dragen. Deze hippe hoedjes zijn favoriet model van jonge mensen en heeft een groot aantal beroemdheden verleid zoals Paris Hilton, Jonny Depp, Kate Moss, Lou Doillon en Milla Jovovich.

Meet de maat van je hoofd en plaats een bestelling in onze hoedshop, je trilby wordt dan snel thuisbezorgd. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.