A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Trilby hoeden

De trilby is het meest trendy model in onze hoedencollectie. Met zijn moderne vorm en smalle rand heeft de trilby hoed een trendy rock-look.Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken
Sorteer op Materiaal
Sorteer op Seizoen

Een Trilby hoed, een accesoire om snel aan te schaffen
Een trilby is het perfecte compromis tussen de nonchalance van een pet en de klasse van een hoed. Met zijn open randen aan de achterkant verlengt hij het silhouet en maakt hij je outfits perfect toegankelijk, nonchalant of meer formeel. Verkrijgbaar in bijna elke kleur naast zwart en bruin en in verschillende materialen. Je kunt hem dragen in vilt en in meer sobere tinten in de winter, hij is verkrijgbaar in panama strohoed, raffia of stof voor de zomer.zie ook :Alle Trilbymodellen zijn verkrijgbaar bij Headict.
U vindt in onze winkel de beste merken trilby hoeden met smalle rand: Goorin Bros, Stetson, Brixton... De Stetson trilby is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Het is het perfecte hoofddeksel om elke dag te dragen. Wil je een nog meer rock-look, kies dan voor depork piehoed: stijlvol effect gegarandeerd! Met de huidige trend van unisex en rock-look producten maakt de trilby een comeback. Trendy, veelzijdig en makkelijk te dragen, deze hippe hoedjes zijn favoriet model van jonge mensen en heeft een groot aantal beroemdheden verleid zoals Paris Hilton, Jonny Depp, Kate Moss, Lou Doillon en Milla Jovovich.Meet de maat van je hoofd en plaats een bestelling in onze hoedshop, je trilby wordt dan snel thuisbezorgd. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

A
Sluitenk