A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
CAPSULE PROJECT
Geïnspireerd door de straat, muziek, cultuur ... en mensen rondom ons, bieden de capsules collecties originele creaties in exclusieve en beperkte edities. Resultaat van het ontmoeten met artiesten, de exclusieve samenwerkingen maken de hoofdkleding een nieuwe manier van uiten. Vanaf nu, ontwerp, logo, typo & amp; Illustraties krijgen uw caps door professionele digitale borduurwerk en leren patches met laser-ets. Wees uniek, door uw eigen kleuren te dragen. Alleen bij Headict's shop of online.
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Bolhoeden
FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken
Sorteer op Materiaal
Sorteer op Seizoen

De bolhoed, een legende

Onder de hoeden die we onmiddellijk herkennen aan een beroemd karakter, is de bolhoed een bijzonder geval. Voor sommigen zal het de hoed van Charlie Chaplin zijn, voor anderen de hoed van de Jansens uit Kuifje of een mooie herinnering aan Clockwork Orange zijn. Dit hoofddeksel is zowel uiterst eenvoudig en heel bijzonder tegelijk. Met de afgeronde vorm herkennen we de hoed onmiddelijk.

De hoed van fashionista's

Vandaag de dag verschijnt de bolhoed steeds vaker op het hoofd van fashionista's en mode bloggers. Het succes ligt in de grote eenvoud, waardoor die makkelijk draagbaar en mee te nemen is. Daarnaast is er het effect van de ronde vorm, dat het silhouet verzacht.
Verder lezen
A
Sluitenk