Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Hoed pork pie

Zin in een kleine platte hoed in de sfeer van een jazzclub of de straten van Brooklyn? Dan is onze selectie van Pork Pie hats waarschijnlijk interessant voor jou!

De onnavolgbare hoed met de platte rand

We gaan je niet weer de hele geschiedenis van de hoed geven. Weet alleen dat een Pork Pie hoed zich onderscheidt door een vrij lage, platte pet aan de bovenkant. Dat brengt een retro en frisse kant op hetzelfde moment, vanwege zijn kleine omvang, die het duidelijk onderscheidt van de Fedora hoeden.

Hoe draag je de Pork Pie hat?

Deze hoed wordt plat op het hoofd gedragen, zoals Walter White of Heisenberg uit de beroemde Breaking Bad serie of iets schuin naar achteren. De Pork Pie hoed geeft een meer casual stijl dan een Fedora, en is zowel voor mannen als vrouwen.

De Pork Pie hoed : een must-have

Na het dragen van fedora’s, borsalino's of panama's, heeft de Pork Pie Hoed een lichte wind van nieuwigheid gebracht in de wereld van de hoedentrends. Met zijn zeer originele en totaal retro vorm past hij perfect in de huidige mode, die bedoeld is om nonchalant te zijn, maar met een lichte vintage touch te  die het verschil maakt. De Pork Pie hoed, met zijn lage hoedrand, is perfect als je een beetje een retro en avant-garde stijl. Het is net zo esthetisch met een meer casual look, met een shirt, een zomerse Bermuda-bermuda-broek en een paar sneakers bijvoorbeeld. Kortom, de Pork Pie is voor jou als je een zwak hebt voor trendy looks.

zie ook :

Kies uw Pork Pie Hoed

De Pork Pie Hoed kan in de winter worden gedragen, met een iets dikker materiaal, en wordt dan bedekt met een veer, een klein ultra trendy detail, omdat het volledig doet denken aan de bohemian uitstraling van de jaren '60 en '70. Maar hij kan ook in de zomer, met dunner materiaal: de Pork Pie hoed kan worden versierd met een mooi gevlochten stro, en zal perfect zijn voor een lentepicknick in de zon, maar ook voor zomerwandelingen op het strand. Het is heel goed mogelijk om een Pork Pie te dragen als een vrouw, hoewel dit model van oorsprong mannelijk is. Door het dragen van een casual, of lichtelijk stoer-vrouwelijke look, zal 'ie je outfits subtiel afmaken. Met alle modellen die je op Headict kunt vinden, krijg je er nooit genoeg van!

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken
Sorteer op Materiaal
Sorteer op Seizoen
A
Sluitenk