Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Borsalino hoed

Een merk dat zo symbolisch is als Borsalino heeft zijn succes niet te danken aan toeval. Het Italiaanse bedrijf, dat sinds 1957 bestaat, is gespecialiseerd in de productie van vilten hoeden van het type fedora hoed Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op Kleur
Sorteer op Maat
Sorteer op Materiaal
Sorteer op Seizoen
Sub-categorieen

Wereldberoemde hoeden

Giuseppe Borsalino heeft een bijzondere vorm hoed uitgevonden: gemaakt van vilt met een zachte rand en een vouw in de kroon met goed gemarkeerde zijkanten. Zeer praktisch om te combineren, hij past zowel bij drukke heren als bij moderne dames, en brengt een verfijnde stijl met een vleugje onweerstaanbare nonchalance. De Borsalino hoed wordt in Piemonte in werkplaatsen gemaakt met behulp van een traditionele techniek. Trouw aan de traditie blijft hij onder zijn klanten erg succesvol!

Onze selectie van Borsalino hoeden

Een brede selectie van Borsalino hoeden is beschikbaar in onze winkel. Of het nu gaat om zwarte of lichtgekleurde hoeden, met een dunne strook leer of een breed grosgrain-lint, u vindt zeker de ideale hoed om uw garderobe compleet te maken. Wil je meer te weten komen over de geschiedenis van Borsalino in al zijn details, bekijk dan ons Culture Headwear artikel.

A
Sluitenk