Zomerhoeden

Zonnehoeden

Hier bij Headict vind je alleen de beste hoeden van de allerbeste merken. En, alhoewel ze stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit zijn, zijn niet alle hoeden even geschikt voor elk seizoen. Een wollen hoed bijvoorbeeld, is geen geschikte zomerhoed. Wol is zwaar en warm en laat je alleen maar meer zweten. Zonnehoeden of zomerhoeden moeten juist licht zijn en luchtig. Slappe zonnehoeden voor dames of panama zonnehoed voor heren, dit accessoire is beslist onmisbaar! Een heren of dames hoed tegen de zon met brede rand biedt de perfecte bescherming.
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Kleur
Seizoen
Materiaal
Prijs
  • € 0,00 - € 235,00Het plezier van een zomerhoed om mee te zonnebaden

Als je in de winter de voorkeur geeft aan wollen of vilten hoeden die je beschermen tegen de kou, dan zult je in de zonnige seizoenen een mooie, elegante zomerhoed willen vinden die je koel houdt. Lekker voor op het strand maar ook voor een picknick in het park. En wat een genot is het om een mooie strohoed op je hoofd te hebben, ultrafris maar ook erg trendy. Je vindt in ons assortiment een zeer grote collectie zomerhoeden voor dames of heren, met een veelheid aan kleuren en vormen. Of je nu een zeer elegant, vrouwelijk dameshoeden model wilt, of juist stoer en mannelijke heren hoeden, ontdek het aanbod van Headict. Controleer de voorwaarden en zie of je in aanmerking komt voor gratis verzending op jouw bestelling!


Hoe kies je je zomerhoed?

De heren zomerhoed of dames zomerhoed zal erop gericht zijn je te beschermen tegen de zon, de vrouwen hoed zal licht, gemakkelijk te dragen en fris moeten zijn maar natuurlijk ook esthetisch. Als je op zoek bent naar een vrouwen zomerhoed, kies dan een mooie Seeberger flaphoed of een kleine borsalino of zelfs een klokhoed. Een zomerhoed met een brede rand biedt goede bescherming tegen de zon. Kies voor een neutrale, lichte kleur zoals een beige hoed of een Ibiza hoed wit. Een zwarte zomerhoed dames kan te warm zijn, kies dan liever voor een zwart wit hoedje. Je hoofd moet kunnen ademen en daarnaast moet je zomer hoed ook nog eens goed staan natuurlijk! Voor een meer avontuurlijke bestemming kies je een outdoor hoed of safari hoed zoals de Stetson Traveler hoed. Een zonnehoed dames die opvouwbaar is, is de ideale reishoed want hij gaat zo in je koffer.


Zomerhoed heren

De heren onder ons zullen als zonnehoed voor mannen een panama, een canvas hoed zoals de bucket hat of een strooien hoofddeksel van Stetson waarderen. Heren zomer modellen die perfect zijn om iemands stijl te verfraaien variërend van casual tot volledig trendy naar zelfs streetwear. De strohoed heren kan op heel veel verschillende manieren worden gecombineerd, en het stelt je in staat om zowel tijdens de warmste uren van de dag als tijdens het aperitief, koel te zijn. Aan kleuren en fantasie geen gebrek in de uitgebreide zomerse heren hoed collectie van Headict!


Strand hoed dames of safari hoed

Het is een goed idee om verschillende hoeden te dragen in verschillende seizoenen en zeker als je in een warm klimaat woont, kan het geen kwaad om meerdere stijlvolle zomer hoeden dames of heren te bezitten. Een zonnehoed voor mannen kan een enorm verschil maken tijdens een lange boswandeling of een dagje strand. We spreken trouwens wel over zomerhoed dames en zonnehoed heren maar de meeste zonnehoeden in onze hoedshop zijn unisex.