Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Zomerhoed

Bescherm jezelf tegen de zon terwijl je stijl hebt, door een van onze zonnehoeden voor mannen of vrouwen te kopen. Slappe zonnehoeden of panamahoeden, dit accessoire is gewoonweg onmisbaar!

Het plezier van een zomerhoed, om te zonnebaden

Als je in de winter de voorkeur geeft aan wollen of vilten hoeden die u beschermen tegen de kou, dan zult u, zodra de zon op is, een mooie zomerhoed willen vinden die u koel houdt. En wat een genot is het om een van deze kleine strooimodellen op uw hoofd te hebben, ultrafris, maar ook erg trendy. U vindt in ons assortiment een zeer grote collectie zomermutsen voor dames of heren, met een veelheid aan kleuren en vormen. Of u nu een zeer vrouwelijk model wilt, of juist om uw mannelijkheid te doen gelden, ontdek het aanbod van Headict.

Hoe kiest u uw zomerhoed ?

De zomermuts zal erop gericht zijn u te beschermen tegen de zon, hij zal licht, gemakkelijk te dragen en fris zijn maar natuurlijk ook esthetisch, aangezien het doel nog steeds is om u in de kijker te zetten. Als u op zoek bent naar een vrouwenzomerhoed, kies dan een mooie flaphoed, of een kleine borsalino, of zelfs een klokhoed. De beroemde Pork Pie op zijn kant is volledig gemengd. De heren onder ons zullen, als een heren zomer hoed, een panama, of een stro Stetson waarderen, heren modellen, die perfect zijn om iemands stijl te verfraaien varierend van casual of volledig trendy naar zelfs streetwear. De zomerhoed kan op duizend verschillende manieren worden gecombineerd, en het stelt u in staat om zowel tijdens de warmste uren van de dag, als tijdens het aperitief, koel te zijn. Aan kleuren en fantasie geen gebrek in de Headict-collectie!

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken
Sorteer op Materiaal
Sorteer op Seizoen
A
Sluitenk