Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Strohoeden voor dames

Wat is er beter dan een stro hoed dames? Eentje die beschermt tegen de zon en de hitte?!
De strohoed is de perfecte keus voor de lente of de zomer. Met een karakteristieke brede rand om je hoofd, nek en schouders te beschermen. Neem je zonnehoed mee voor een dagje op het strand of in het park. Een rieten hoed met een brede rand is ook zeer geschikt voor een middagje tuinieren of lekker met een boek op een terras. !Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op Kleur
Sorteer op Maat
Sorteer op Merken
Sorteer op Materiaal

Panama hoeden zijn strohoeden voor dames gemaakt van een speciaal lichtgewicht en lichtgekleurd naturel stro afkomstig van de toquilla palm. Ze worden over het algemeen geassocieerd met een trilby of fedora-stijl maar komen ook in vele andere opties. De ideale zonnehoed voor dames bij een zomeroutfit vol kleur voor een lange wandeling.Investeren in een goede zomerhoed is voor dames niet alleen praktisch maar ook nog eens heel modieus! Een strohoed heeft iets heel verfijnds. Combineer hem met een oversized zonnebril voor de perfecte relaxte look. Zelf als je niet helemaal je dag hebt, zal je er zeer stijlvol uitzien!

Een keur aan beroemdheden gingen je al voor, dames zoals Meghan Markle en Jennifer Aniston hebben er al een in hun garderobe. De strohoed is een fashion statement welke voorlopig nog wel even zal blijven. Een kwaliteitsstrohoed van bijvoorbeeld Stetson gaat vele seizoenen mee! Dus zet je zinnen op strohoeden, zonnehoeden of een fedora en toon met trots je nieuwe landelijke stijl!Bestel strohoeden voor de beste prijs nu in onze hoedshop en ontvang gratis verzending bij een bestelling van €75 of meer.

A
Sluitenk