Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Brixton

Brixton is ontstaan uit de samenwerking tussen drie vrienden die geinspireerd door muziek en andere culturen in 2004 van hun lifestyle unieke producten maaken. Het tijdloze design en de ingetogen sfeer van de Brixton collectie is volstrekt uniek. Een echte mix van trend en traditie. Elk stuk is gemaakt met zorg, kwaliteit en aandacht voor detail. Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Kleur

Kies ook voor de Brixton lifestyle

Brixton is geslaagd in het verjongen van het hoofddeksel en het zetten van de trend met coole hoeden en baretten. Het merk uit de US streeft naar moderne vormen en materiaalgebruik vanuit het respect voor traditie en vakmanschap. Alle producten zijn gemaakt met zorg en smaak: van de dubbelzijdige muts, de 5 panel van tweed en daim tot en met de mutsen in vormen en met een afwerking die je perfect past. Laat je verleiden door Brixton!

Ontdek de headwear collectie van Brixton

Bij Headict bieden wij je de keuze uit een grote selectie van het beste van Brixton: baret, capeline, pork pie hoed, zeemanspet etc. Het complete gamma van hoeden, petten en mutsen van van Brixton is verkrijgbaar in onze shop. En daaronder natuurlijk ook de petten Brood en Hooligan, de Heist muts en de 6 panels van Brixton. Kies de klasse en vintage uitstraling!
A
Sluitenk