A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Brixton

Brixton is een samenwerking van drie Californische vrienden die hun levensstijl wilden omzetten in unieke producten. Geïnspireerd door de muziek, cultuur en hun omgeving creëerden ze in 2004 een hoedenmerk voor mannen en vrouwen dat hoeden creëert met een tijdloos en sober karakter. Brixton streeft ernaar kwaliteitsproducten te maken die de tand des tijds doorstaan en waar hun klanten nooit meer afstand van willen doen. Een ware mix van hedendaags en traditie: elke Brixton pet, hoed of cap is gemaakt met de grootst mogelijke precisie, kwaliteit en aandacht voor detail en met een uniek resultaat. Een Brixton hoed is dus niet gemaakt voor je opa maar we weten zeker dat hij er ook graag eentje zou willen! Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Kleur

Zie ook :

 

GA VOOR DE BRIXTON-LEVENSSTIJL

Gemaakt door surfers en doordrenkt met de coole vibe van het Amerikaanse skateboard magazine Transworld, waar twee van de oprichters werkten toen ze de gewaagde stap maakten om de hoed en cap nieuw leven in te blazen. Brixton slaagt erin vormen en materialen te moderniseren en tegelijkertijd die premium vintage look te behouden die het merk zijn unieke stijl geeft. Elke Brixton hoed is dus met zorg gemaakt: van de vintage geïnspireerde Brixton pet van gemixte materialen tot de vijf-panel Brixton caps in canvas en suède, en niet te vergeten de karakteristieke beanie met een omslag die perfect gevormd is en gemakkelijk te dragen: dit Californische merk gaat je versteld doen staan en stelt nooit teleur!

 

JOUW UNIEKE BRIXTON HOED

Terwijl anderen de voorkeur geven aan een trilby of een fedora, heeft jouw Brixton hoed net dat beetje extra stijl en glamour dat je doet uitblinken tussen de rest. In de afgelopen tijd hebben we steeds meer Brixton caps, hoeden en petten toegevoegd voor mannen, maar ook voor de dames is een geschikte Brixton hoed te vinden. Iedereen geniet ervan om door onze grote collectie te scrollen.

 

BRIXTON BIJ HEADICT

We zorgen bij headict dat we alle Brixton hoeden zo veel mogelijk op voorraad hebben voor onmiddellijke verzending. Op zoek naar een bepaalde Brixton pet of hoed? Door de filters op onze site te gebruiken, kun je onder andere zoeken op kleur, type en maat.  Verzending boven de 75 Euro is gratis voor alle Brixton caps, hoeden en petten in onze collectie. Ontworpen om een statement te maken maar dan met een ingetogen stijl: elke Brixton hoed zal een tijdloze toevoeging zijn aan je garderobe. 

 

A
Sluitenk