A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Canotier strohoeden

Met een ovale vorm en een platte rand is het de zomerhoed 'bij uitstek'. De boaters hat (schippershoed) was het favoriete hoofddeksel van Fred Astaire en Maurice Chevalier. In tegenstelling tot de Amerikaanse Stetson werd de schippershoed, een Frans model, in het begin van de 19e eeuw uitgevonden door kanovaarders aan wie hij zijn naam ontleent. Hij werd zeer populair onder sporters en werd voor het eerst gedragen door mannen. Vanaf 1950 werd hij ook door vrouwen overgenomen om de zomerhoed bij uitstek te worden. De lichte, luchtige en goedkope boater hat beschermt je tegen de zon terwijl hij je ook koel houdt. Deze heerlijke accessoire is de perfecte aanvulling op een casual outfit en geeft je een vrolijke lente-look. Lang leve de zomer! Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Merken

Een schippershoed die de zon uitstraalt

Het dragen van een schippershoed is een beetje zoals het kijken naar het beroemde schilderij van Renoir, Le Déjeuner des Canotiers (De Lunch van de roeiers). Je hebt ineens het gevoel dat je je mooiste witte tanktop en hoed draagt en met je vrienden bent. Het voelt als de lente! Als je meer van een rock-style bent, kies dan voor zijn neef, de pork pie, met een kortere rand.

zie ook :

Onze selectie schippershoeden

Over het algemeen zijn hoeden voor mannen, maar ze zijn nu ook beschikbaar voor vrouwen via trendy merken zoals Brixton. Te ontdekken zonder vertraging op onze site!

Op deze pagina : koop schipperspet - goedkope schipper - koop schipper.

A
Sluitenk