A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
CAPSULE PROJECT
Geïnspireerd door de straat, muziek, cultuur ... en mensen rondom ons, bieden de capsules collecties originele creaties in exclusieve en beperkte edities. Resultaat van het ontmoeten met artiesten, de exclusieve samenwerkingen maken de hoofdkleding een nieuwe manier van uiten. Vanaf nu, ontwerp, logo, typo & amp; Illustraties krijgen uw caps door professionele digitale borduurwerk en leren patches met laser-ets. Wees uniek, door uw eigen kleuren te dragen. Alleen bij Headict's shop of online.
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Canotier strohoeden
FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Merken

De onnavolgbare hoed met het platte vlak

Deze hoed heeft een grote geschiedenis die gaat van de gondeliers tot en met de beroemde scheikundige. Onthoud maar gewoon dat je met een canotier een onvergetelijke verschijning wordt die indruk maakt met een mooie gevlochten hoed met rechte rand en rechte afgevlakte top. Deze hoed geeft je een retro cool effect, lekker eigenwijs en toch ook een tikje bescheiden, vanwege de kleine afmetingen.

Hoe draag ik mijn pork pie of canotier hoed?

Deze hoed wordt in de regel recht gedragen op de top van het hoofd, maar voel je ook onverslaanbaar als Walter White alias Heisenberg in de beroemde serie Breaking Bad en zet hem iets schuin op je hoofd. Deze hoed geeft een meer casual stijl dan een fedora en dit is een hoed die geschikt is voor zowel mannen als vrouwen.
Verder lezen
A
Sluitenk