Barts Hoed

Barts Hoed

Ontdek hier ons overzicht Barts Hoeden! Barts Amsterdam staat inmiddels bekend als marktleider op het gebied van hoeden , mutsen, petten en accessoires maar wist je dat ze oorspronkelijk begonnen zijn als eenmanszaakje dat korte broeken verkocht op het strand van Saint Tropez? Een aantal jaren na de oprichting kwam het idee om ook hoofddeksels te gaan verkopen en daarna is het merk uitgegroeid tot wat het vandaag de dag is. In onze selectie zijn de gaafste Barts hoeden uit hun meest recente collectie verkrijgbaar, maar ook klassieke modellen voor dames, heren en kinderen. Lees verder
Bestel Barts Hoeden - Barts Hoed - Grootste Collectie - Headict
40 products
Filteren op
Mijn selectie:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Materiaal
Prijs
  • € 0,00 - € 70,00



De beste kwaliteit en stijl Barts hat

Net als alle andere accessoires worden ook de Barts hoeden in Amsterdam ontworpen met dezelfde no-nonsense instelling maar met een originaliteit en authenticiteit die het altijd leuk houdt. Barts hoeden zijn gemaakt van de beste kwaliteit materialen. Elke Barts hoed of accessoire, of het nou voor volwassenen of kinderen is, is uniek doordat ze vaak met de hand zijn gemaakt. De filosofie van Barts is dat het leven buiten begint en daarom maken ze producten die je koel houden in de zomer en warm in de winter. Met Barts hats ben je in elk geval verzekerd van stijl! Kies voor een hippe zonneklep of zonnehoed van Barts in je favoriete natral kleur voor een luie dag op het strand: kies voor een beige hoed of ga voor een klassieke Barts Fedora. In de winter zal een wollen Barts hoed zoals een stijlvolle capeline je beschermen tegen de kou, sneeuw en de regen. Combineer je winterhoed met een paar warme Barts wanten en de kou krijgt helemaal geen kans meer!


Barts Bucket Hats

Wij zijn bijvoorbeeld erg fan van de Barts Lavatera, een wollige, zachte vissershoed voor heren en dames, die zeer modieus is. De verstelbare binnenrand zorgt ervoor dat deze Barts bontmuts ‘one size fits all’ is. Over bucket hats gesproken... Ook als je op zoek bent naar een Barts bucket hat voor de kids zit je hier goed! Vrolijke prints, kleuren en gemaakt van zacht katoen om jouw kleine te beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon, de ideale Barts zomerhoed voor meisje of jongen!

Zie ook:
Barts Petten
Barts Caps


Zonnehoed Barts bij Headict

Barts heeft tevens een uitstekende collectie strohoeden beschikbaar. Je vind daarom elk soort model en verschillende soorten stro. Of je nou op zoek bent naar een elegante panama hoed, een guitige trilby of iets anders, bij Headict vind je een uitgebreid collectie Barts zomerhoeden! Ideaal als reishoed of voor een dagje strand of park! Vergelijk Barts hoeden op deze pagina en kies je favoriet maar houdt rekening met de maten! Wist je dat je bij bestelling boven de 49 Euro gratis verzending krijgt?