Capcho

Capcho mutsen

Het merk van Capcho mutsen is een oproep tot ontdekking. Het was in de bocht van de Savoyaardse skigebieden dat twee winkeliers door hun reis op het idee kwamen om een brug te slaan tussen hun steden en de verre regio's van Nepal! Het avontuur is sinds 2009 aan de gang.
Koop Capcho - Capcho Mutsen & Beanies Kopen - Snel in Huis! - Headict
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Merk
Materiaal
Prijs
  • € 21,00 - € 25,00

Mutsen uit Kathmandu!

De originaliteit van de Capcho cap, naast het zeer gewilde esthetische effect, ligt vooral in de zeer bijzondere productietechniek die ermee gepaard gaat: het Nepalese weven! De vorm en het vlechtwerk van de steken zijn vrij geïnspireerd op de knowhow van de berggebieden in de Himalaya. Het merk wil authentiek zijn en de menselijke maat staat centraal in de gedachten van Julie en Aziz, die het merk hebben opgericht. Het is inderdaad in een werkplaats in de Kathmandu-vallei waar elke muts met de hand wordt gemaakt met echte zorg voor het behoud van de tradities. Het dragen van een Capcho muts betekent genieten van de warmte van verre energieën!

zie ook :

Capcho mutsen bij Headict

Onder het merklogo onderstreept de aanduiding Headwear Nepalurban het vermogen van het merk om tegemoet te komen aan een westerse behoefte, die verband houdt met onze levensstijl en vrijetijdsbesteding. De keuze voor een ultrazacht, met fleece gevoerd acrylweefsel zal de stadsbewoners die behoefte hebben aan zachtheid, troosten. Maar het is vooral de combinatie van felle, moderne kleuren die onze aandacht trekt, zozeer lijkt de diversiteit aan smaken en persoonlijkheden vertegenwoordigd te zijn! Of het nu gaat om een skimuts of een Lifestyle-muts, de pompons maken het mogelijk om deze petten op te fleuren en ze een echt originele stijl te geven. Onze Capcho beanies zijn beschikbaar voor vrouwen, mannen en kinderen.