Dragon Ball Z

Dragon Ball Z cap

Ontdek onze geweldige Dragon ball z caps collectie! Van dad hats tot baseball caps en truckers met je favoriete Dragonball Z logo’s, symbolen en personages. De subtiele en strakke afwerking van de petten zorgen ervoor dat jij er stijlvol bijloopt in met je Dragonball cap. Lees verder
Koop Dragon Ball Z - Vegeta Dragon Ball Z Cap - Lage Prijs - Headict
5 products
Filteren op
Mijn selectie:
Filter
M/V
Merk
Materiaal
Prijs
  • € 34,00 - € 35,00

Alle Dragon Ball Z karakters

Dragon ball z is een van de meest populaire anime series aller tijden met een enorme hoeveelheid fans van over de hele wereld. Het volgt het verhaal van Son Goku die, samen met zijn vrienden, de aarde beschermt tegen een scala aan schurken waaronder intergalactische ruimtepiraten, buitenaardse krachtige androïden en andere bijna onverwoestbare wezens. Onze Goku & Vegeta Dragon ball snapback caps boosten je power levels gegarandeerd naar OVER 9000!



Comfortabele en gemakkelijke DBZ snapback

Elke cap in de Dragon Ball Z collectie is voorzien van een geborduurde patch met daarop afbeeldingen van je favoriete personages uit deze populaire anime series ontwikkeld door Akira Toriyama. Zoek je een C17 cap, Super Saiyan, Piccolo of Krillin? Deze coole snapback caps komen in verschillende kleuren en combinaties daarvan die passen bij de borduursels en kleuren van de patch. De verstelbare snapback aan de achterkant maakt hem gemakkelijk, one size fits all en heel comfortabel om te dragen. Laat zien dat jij een Dragon Ball super fan bent met een unieke DBZ cap van Headict!



Kun je niet kiezen? Voeg dan gewoon meerdere DBZ caps toe aan je winkelwagen en bespaar jezelf de bezorgkosten! Bestellingen van 49 euro of meer profiteren namelijk van gratis verzending!