Hello Hossy

Hello Hossy pet

Kinderpetten zo schattig ontwerpen dat wij volwassenen bijna jaloers zouden zijn, dat is het succes van het nieuwe Franse merk Hello Hossy.
Te Koop: Hello Hossy - Hello Hossy Pet & Cap - Beste Prijs - Headict
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Materiaal
Prijs
  • € 0,00 - € 30,00

Originele petten voor moderne spruiten

Met een ongebruikelijk ontwerp geïnspireerd op de avonturen van onze kinderen, zowel comfortabel op het strand als op het plein, onderscheiden Hello Hossy kinderpetten zich door hun gedetailleerde en trendy ontwerp.

Murielle en Ludo, de oprichters van dit kleine Franse merk, hebben een ervaren fabrikant en materialen die gecertificeerd zonder gezondheidsrisco zijn om mutsen voor baby's en kinderen samen te stellen die onze kinderen met trots kunnen dragen.

Op avontuur mt de Hello Hossy kinderpetten !

Een deel van de Hello Hossy-collectie bestaat uit bedrukte snapbacks, met verbluffende ontwerpen, charmante kleurrijke bloemenprints en inspirerende composities voor mini-avonturiers die niet kunnen wachten om met mama en papa de wereld rond te reizen.

Deze ideale zomerstijlen worden aangevuld met petten die zijn ontworpen om het hele jaar door in de stad te worden gedragen, met elegante materialen en minimalistische afwerkingen, perfect voor het naar school gaan en uitjes in de stad.

Hello Hossy, kinderpetten met zorgvuldige details

Afgezien van hun innemende eigenzinnige stijl, hebben Hello Hossy-petten nog andere verrassingen in petto die ouders zullen doen glimlachen, zoals de rechthoekige 'Cool Kids Only' patch op de voorkant of het label aan de binnenkant dat is ontworpen om de naam van het kind op te schrijven. Aan de achterkant verstelbaar om zich goed aan het hoofdje van je spruit aan te passen. Ze zijn nu verkrijgbaar in je Headict winkel!