A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Goorin

Sinds de oprichter Cassel Goorin zich in 1895 als hoedenmaker vestigde, is de traditie van vader op zoon in de familie tot op de dag van vandaag (vierde generatie) en volgens hetzelfde vakmanschap in stand gehouden. De gebroeders Goorin zijn ervan overtuigd dat het dragen van een hoed iets over jezelf vertelt, een deel van je geest bevrijdt... Het merk biedt absoluut alle modellen hooddeksels: van de meest klassieke hoed tot de Goorin Bros pet en de geborduurde muts. Browse nu door onze collectie en ontdek kwaliteitsproducten zoals de geweldige Goorin Bros caps! Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op Kleur
Sorteer op Maat
Sorteer op Materiaal
Sorteer op Seizoen
Sub-categorieen

De Amerikaanse geest van de hoed
Met elke hoed of pet vertelt Goorin een verhaal en neemt ons mee op een reis door steden, sferen en seizoenen. Op een strand in Malibu rond het kampvuur, of op een muziekfestival, in de straten van een grote Amerikaanse stad… Het dragen van een Goorin Bros cap, pet of hoed gaat over het zich toe-eigenen van de koele en nonchalante Amerikaanse geest.Goorin’s unieke stijl
Je vindt op onze site een selectie van vilten hoeden voor mannen of vrouwen voor de winter of voor de koelere avonden in het laagseizoen, maar ook strohoeden voor op het strand of gewoon voor een wandeling in de vroege lentedagen.Kies je Goorin Bros.
Naast de beroemde hoeden die zowel trendy als tijdloos zijn, hebben we bij Headict ook de Goorin Bros pet in verschillende modellen verkrijgbaar. Je kunt een klassieke of meer sportieve soorten baseballpet in verschillende kleuren krijgen. De vorm is goed ontworpen, de kleuren zijn geschikt voor alle soorten looks, en deze Goorin Bros cap geeft je een trendy uitstraling, maar ook een beetje meer streetwear. Een ander model: de beroemde platte vorm, ultra-retro, en geheel in de geest van de tijd van vandaag. Deze is ook beschikbaar in verschillende kleuren, en het heeft een beetje sjieke kant die zeer gewaardeerd wordt door de fans van caps en hoeden. Tot slot is er een legermodel dat deel uitmaakt van de cap serie, met zijn rechthoekige vorm en het korte klep. Het is een van de meest modieuze modellen van dit moment: iets dat het merk duidelijk heeft begrepen, want ze bieden ons een paar kleuren in het assortiment.En voor de dames?
De Goorin Bros caps zijn natuurlijk gemixt, maar er zijn ook enkele dameshoeden beschikbaar in onze collectie. Ga bijvoorbeeld voor een beroemde jaren ‘20 cloche hoed, die weer helemaal terug in de mode is, evenals een aantal sublieme zonnehoeden. Het merk biedt ook strohoeden in vrouwelijke modellen, perfect voor een casual stijl tijdens het zomerseizoen. Kortom: Goorin is een merk dat nog steeds naam maakt onder modeverslaafden, mannen en vrouwen natuurlijk! Geloof ons maar: you’ll love it!

A
Sluitenk