A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
CAPSULE PROJECT
Geïnspireerd door de straat, muziek, cultuur ... en mensen rondom ons, bieden de capsules collecties originele creaties in exclusieve en beperkte edities. Resultaat van het ontmoeten met artiesten, de exclusieve samenwerkingen maken de hoofdkleding een nieuwe manier van uiten. Vanaf nu, ontwerp, logo, typo & amp; Illustraties krijgen uw caps door professionele digitale borduurwerk en leren patches met laser-ets. Wees uniek, door uw eigen kleuren te dragen. Alleen bij Headict's shop of online.
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Goorin
FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Kleur

De Amerikaanse spirit

Met elke hoed uit de collectie van Goorin kom je in aanraking met de historie van het merk en de traditie van trekken van stad naar stad, van seizoen naar seizoen, van sfeer naar sfeer en van land naar land. Van een strand op Malibu, via een kampvuur in het wild naar muziek festival in de straten van de US steden. Het dragen van een Goorin hoed is overal American cool en casual.

De unieke Goorin stijl

Je vind op onze site een collectie hoeden voor dames en heren voor de winter en de frisse avonden tussen de seizoenen. En daarnaast heerlijke hoeden voor op het strand of als je de eerste lentedagen wilt vieren.
Verder lezen
A
Sluitenk