Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Goorin

Sinds de vestiging van oprichter Cassel Goorin als hoedenmaker is zijn traditie van vader op zoon doorgegegeven sinds 1895. Vandaag de daag zorgt de vierde generatie dat het vakmanschap gekoesterd wordt. Bij Goorin brothers is het dragen van een hoed niets minder dan vanzelfsprekend, de enige vraag is welke hoed je opzet om te laten zien wie je bent. Van klassieke hoed tot en met knappe pet, Goorin Bros voorziet je van elk model hoed. Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op Kleur
Sorteer op Maat
Sorteer op Materiaal
Sorteer op Seizoen

De Amerikaanse spirit

Met elke hoed uit de collectie van Goorin kom je in aanraking met de historie van het merk en de traditie van trekken van stad naar stad, van seizoen naar seizoen, van sfeer naar sfeer en van land naar land. Van een strand op Malibu, via een kampvuur in het wild naar muziek festival in de straten van de US steden. Het dragen van een Goorin hoed is overal American cool en casual.

De unieke Goorin stijl

Je vind op onze site een collectie hoeden voor dames en heren voor de winter en de frisse avonden tussen de seizoenen. En daarnaast heerlijke hoeden voor op het strand of als je de eerste lentedagen wilt vieren.
A
Sluitenk