A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Herschel

Het merk Herschel biedt een tijdloos ontwerp en functionaliteit die tegemoet komt aan de behoeften van de stedelijke ontdekkingsreizigers en spreekt tegelijkertijd een breed publiek aan. Retro charme in combinatie met eigentijdse kleuren en patronen, details zijn ontworpen om het leven gemakkelijker te maken, of je nu een stadsfietser bent op weg naar je werk of een lange-afstandsreiziger op verre paden.Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Kleur

EEN EXTRA SPIRIT IN DE WERELD VAN DE ACCESSOIRES

Herschel werd in Vancouver opgericht door twee broers en vindt zijn naam terug in een rustig Canadees dorp waar de voorouders van de stichters begin 1900 emigreerden. Herinneringen aan de momenten die ze tijdens hun kindertijd doorbrachten in de heuvels en aan een merk van accessoires dat de grote traditie van het reizen eert en tegelijkertijd het comfort en de kwaliteit van de moderne wereld biedt, gaven aanleiding tot dit fantastische avontuur.

EEN TIJDLOZE STIJL MET AANDACHT VOOR DETAILS

Een slimme combinatie van nostalgie en hedendaagse trends geeft de tijdloze Herschel caps de allure die we zo leuk vinden aan het merk. De details zijn bewerkt, zoals de subtiele rood-wit gestreepte achterkant die doet denken aan de voering van de beroemde tassen. De zorgvuldig op elkaar afgestemde sobere kleuren, geborduurde patches en discrete kleine pictogrammen maken ze gemakkelijk overal mee naartoe te nemen, geïnspireerd op de weg, maar ontworpen voor dagelijks gebruik.

A
Sluitenk