Herschel

Herschel pet

Het merk Herschel Supply biedt een tijdloos ontwerp en functionaliteit die tegemoetkomt aan de behoeften van de stedelijke ontdekkingsreizigers en spreekt tegelijkertijd een breed publiek aan. Dames en herenmutsen bieden retro charme gecombineerd met eigentijdse kleuren en patronen. De details zijn ontworpen om het leven gemakkelijker te maken, of je nu een stadsfietser bent op weg naar je werk of een lange-afstandsreiziger op verre paden.
Herschel Kopen? Herschel Muts Of Pet - Geen Verzendkosten - Headict
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Materiaal
Prijs
  • € 13,00 - € 40,00Een extra spirit in de wereld van de accessoires.

Herschel werd in Vancouver opgericht door twee broers en vindt zijn naam terug in een rustig Canadees dorp waar de voorouders van de stichters begin 1900 naartoe emigreerden. Met de herinneringen aan de momenten die ze tijdens hun kindertijd doorbrachten op avontuur in de heuvels creëerden ze een merk van accessoires dat de grote traditie van het reizen eert en tegelijkertijd het comfort en de kwaliteit van de moderne wereld biedt.


Voor de global nomad

De productlijn bestaat uit duurzame lifestyle-accessoires ontworpen voor de nieuwe global nomad. Herschel supply is geïnspireerd door erfgoed, onafhankelijkheid en waardering voor de simpele dingen in het leven en reislust. Het merk is vooral bekend vanwege haar klassieke en moderne tassen, accessoires en kleding voor zowat iedereen die geïnteresseerd is in een leven vol reizen - of het nu over de hele wereld is of door je eigen stadsstraten.

A découvrir également : Trucker caps - Curve caps - Docker muts


Accessoires voor het buitenleven

Alle accessoires zijn gemaakt voor het buitenleven, hoewel ze net zo goed werken voor dagelijks gebruik. Ze zijn duurzaam en functioneel en zijn er in verschillende soorten en maten. Of je nu een trendy snapback zoekt, een beanie voor het wandelen of een stoere baseball cap of muts voor kinderen, Herschel is jouw merk.


Een tijdloze stijl met aandacht voor details

Een slimme combinatie van nostalgie en hedendaagse trends geeft de tijdloze Herschel caps heren of dames de allure die we zo leuk vinden aan het merk. De details zijn bewerkt, zoals de subtiele rood-wit gestreepte achterkant die doet denken aan de voering van de beroemde tassen. De zorgvuldig op elkaar afgestemde neutrale kleuren, de opvallend grote geborduurde patches zoals op de Elmer Classic of discrete kleine pictogrammen maken ze gemakkelijk overal mee naartoe te nemen.

Herschel pet, geïnspireerd op de weg, maar ontworpen voor dagelijks gebruik.

Gratis verzending? Bestel voor 49 eur of meer en krijg je accessoires snel en kostenloos aan huis bezorgd