Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Street stuff
THEY SEE ME ROLLIN', THEY HATIN'.story with Tougui

Met een of twee "fuck off" hier, grapjes onder de buddies anderzijds en dan de viering van de dag en de nacht, worden we ook door de straat gekruist.

TOUGUI
Illustrateur & papertoy maker

Voor het project is de kunstenaar Tougui gevraagd om met ons te coördineren. Zijn terugkerende thema's zijn meer als wervelkarakters en het monster heeft rechtstreeks een kleurrijke omgeving verlaten, zoals we in een cartoonfilm waren. Hij gebruikt verschillende soorten media als papier, hout en zijn computer om zijn ideeën duidelijk uit te drukken. De wereld van de Tougui is irrationeel en expressief. Maar om de straat te wijzen, moest hij zijn tekenfilm tekenen. Voor hem is het een gelegenheid geweest om zijn comfortzone uit grafisch oogpunt te krijgen. Hij heeft twaalf beelden gemaakt, allemaal over de straat. "Het idee was om winks te maken, punchline foto's die passen bij de situatie. Je weet het is gewoon grappig om een 'Boobs Alert' pet te krijgen voor een feest of rocking 'Fuck it's Friday Cap' ... een vrijdagavond! ''

Chaos draagt de hele grote flat door. De keukentafel of gang is veranderd in een Beer Pong Avenue. Rode kopjes overal. Muziek, bier en boobs. Welkom op de campus!Voor de lentepauze nemen wij u naar L.A, om de trottoir te plagen, niet die van Hollywood Boulevard nah ... Na middernacht is het makkelijk om een nieuw gezicht te krijgen en een bloody grillz te kiezen. Om Santa Monica en Dogtown langs en dan voor een vuist van dollars te rijden, crashen de Crenshaw straten af. Het is slechter dan een vakantie in Frankrijk. In Inglewood, zelfs als het 11 uur is, nemen de bendes de wet. Als je de kap met je gekromde lach binnentreedt, wens ik dat je door de husters van de hoeken bekend wordt, met het risico om naakt te gaan en rond te lopen.

Street stuff is ook het kansland. We blijven zitten om een aantal oproer games te spelen en dingen te laten gebeuren. Tekens brengen de sportieve jongens geluk. Chance kan je zo knuffelen ... ga poker en spullen spelen en laten we een frisse pauze hebben met wat dudes!Luister naar de aanbevelingen van de trapboys en luister ook naar de straatartsen. Of veel beter: laten we de d-bags en gekke teven over het woord boycotten.

Life is better
shop
Candy shop
shop
SHOP
Life is better
Boobs alert
One foot walker
Let's breath
Candy shop
Riot game
Into the hood
Keep calm
High five
Gold teeth
Friday 13Logo kleur
Geborduurd in Frankrijk Levertijd 7-10 dagen Ruilen 30 dagen

Taille Unique Tour de tête 55-60cm

Other capsules
Be part of the headwear home !
Send us your story
A
Sluitenk