Wemoto

Wemoto caps en bucket hats

U vindt op deze pagina alle producten van het urban merk dat in populariteit groeit, Wemoto! Met strakke ontwerpen in de huidige minimalistische trend zijn Wemoto caps gewoonweg perfect.
Wemoto Beanie te Koop - Grootste Collectie & Snel in Huis - Headict
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Merk
Materiaal
Prijs
  • € 15,00 - € 30,00

Voor de liefde van de eenvoud

Het sleutelwoord waarop het Duitse merk Wemoto lijkt te zijn gebaseerd is "eenvoud". De drie makers van het merk hebben namelijk besloten dat hun creaties allereerst producten moeten zijn die ze zelf willen dragen. Het streetwear merk laat zich daarom inspireren door de wereld van het skateboarden, maar ook door de urban lifestyle om trendy headwear collecties te creëren. Met neutrale en vintage kleuren die we graag dragen zoals bordeauxrood, kaki groen, marineblauw en grafische prints die zowel origineel als scherp zijn, is er altijd een Wemoto-accessoire dat bij uw stijl past.

zie ook :

Wemoto: ontwerp met vorm

Wacht niet langer op onze collectie Wemoto caps en bucket hats met stedelijke patronen en kleuren. Als u van originele prints houdt, zult u dol zijn op accessoires met luipaard, leger- of paisley print. Als u deze prints niet over uw hele hoofd wilt dragen, vindt u sobere en effen gekleurde Wemoto caps die worden aangevuld met meer gekke kleppen. Het merk laat ook veel ruimte voor klassieke streetwear kleuren en materialen zoals denim, grijs en vintage patronen om hun accessoires tijdloze stukken te maken die met bijna elke outfit gedragen kunnen worden. Vind al onze Wemoto collecties op deze pagina en sluit je aan bij de beweging!

Te ontdekken op Headict : mannen pet – vrouwen pet