Mtm

Mtm hoed

Accessoires in eclectische stijl, vaak in Italië gemaakt en altijd met zorg, dat is het concept van Manufacture Textile Méridionale, dat 75 jaar geleden in Baskenland is opgericht.
Mtm - Mtm hoed - Headict
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Merk
Materiaal
Prijs
  • € 9,00 - € 55,00

Natuurlijke materialen en van europese makelij

Met een voorkeur voor natuurlijke materialen zoals linnen en katoen voor veel producten, en een origineel design dat kleur brengt in uw dagelijkse outfits, bieden de dockers, caps en baretten van Manufacture Textile Méridionale een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een flinke dosis creativiteit.

De Manufacture Textile Méridionale, die in Frankrijk in het Baskenland is gevestigd, laat sommige van haar modellen in haar Italiaanse werkplaatsen of in andere Europese landen produceren. De teams van ontwerpers, patroonmaaksters en stiksters die in Frankrijk gevestigd zijn, zorgen ervoor dat de accessoires die elk seizoen gepresenteerd worden, de trends op de voet volgen.

Een knowhowgebasserd op 75 jaar traditie

Het kenmerk van MTM accessoires is hun "pasvorm" - dat wil zeggen, hun perfecte pasvorm, waardoor u zich comfortabel en zelfverzekerd zult voelen wanneer u uw hoed, baret of pet draagt. Of ze nu traditioneel of vernieuwend geïnspireerd zijn, de unieke modellen van Manufacture Textile Méridionale worden met een hoge kwaliteitsnorm vervaardigd en over de hele wereld gewaardeerd.

Vind de mooiste hoeden, de meest trendy linnen dockers en de meest originele baretten in de MTM selectie voorgesteld door Headict en profiteer het hele jaar door van zorgvuldig ontworpen accessoires waarmee u zich kunt onderscheiden!