A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Pipolaki

Ontdek of herontdek de Pipolaki mutsen! Met een unieke knowhow sinds 1962 valt dit Franse merk op door zijn originaliteit en de zorg die wordt besteed aan zijn assortiment van hoofddeksels, mutsen en hoofdbanden.Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Kleur

De Pipolaki muts : Een onberispelijke kwaliteit

Pipolaki zijn wollen pompon mutsen gevoerd met fleece om een optimaal comfort aan het hoofd te bieden tijdens uw wandelingen in besneeuwd weer of uw skisessies op de mooiste pistes! Het merk heeft ook de grootste namen in het Franse skiën gesponsord, zoals Annie Famose of Jean-Claude Killy tijdens de Olympische Spelen in Grenoble in 1968. In de loop der jaren heeft het merk dat wint in zachtheid en techniek geen enkele rimpel gekregen, en maakt het trendy en kwalitatief goede mutsen.

zie ook :

De Pipolaki muts: een Frans ontwerp

Pipolaki is ontstaan aan de voet van de Pyreneeën en wordt dankzij de kwaliteit van het assortiment hoofddeksels buiten onze grenzen geëxporteerd. Pipolaki blijft een onmisbare skimuts voor slalom- en bergliefhebbers, maar dat niet alleen! Het merk verleidt ook stedelingen en streetwearfans met een casual look, waardoor het een echt modeaccessoire is. Voor wie op zoek is naar authenticiteit en stijl, draag Pipolaki!

A
Sluitenk