Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX

Ontdek of herontdek de Pipolaki mutsen! Al sinds 1962 staat het Franse merk bekend om de originaliteit en zorg die besteed wordt aan de collectie headwear, de mutsen en hoofdbanden. Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Kleur

Pipolaki: onmiskenbare kwaliteit in mutsen en hoofdbanden

Pipolaki is beroemd vanwege de met fleece gevoerde wollen mutsen die je een optimaal draagcomfort geven tijdens je wandeling over de boulevards in de kou of tijdens het uithalen van halsbrekende kunsten op de pistes. Het merk wordt gedragen door grote namen uit de Franse skisport zoals Annie Famose en Jean Claude Killy. De reputatie die het merk koestert is sterk: zachtheid en comfort, technisch hoogwaardige kwaliteit die zorgt voor trendy mutsen van grote klasse.

De franse mutsen van Pipolaki

Geboren aan de voet van de Pyreneeen is Pipolaki uitgegroeid tot exporteur naar vele landen dankzij de kwaliteit van de collectie. Pipolaki is een onmisbare schakel in het wintersport- en bergplezier van heel veel liefhebbers. Het merk verleid simpelweg de stedelingen met een streetwear look die doet verlangen naar de bergen. Een echte mode accessoire!
A
Sluitenk