Volcom

Volcom pet

Volcom is een merk dat al jarenlang favoriet is bij skateboarders en surfers. Hun kleding, hoofddeksels en andere accessoires waren onderdeel van een aantal van de meest legendarische momenten in de geschiedenis van de sport. Lees verder
Shop Volcom Pet - Bestel Volcom Caps & Petten - Beste Prijs - Headict
27 products
Filteren op
Mijn selectie:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Materiaal
Prijs
  • € 0,00 - € 45,00



Volcom Surf of Snow

Volcom kleding is geavanceerd en van een hele hoge kwaliteit. Of je nou gaat surfen of snowboarden, dit merk heeft de juiste accessoires om je te beschermen tegen de elementen van de natuur. Ze produceren alles van kleding tot schoenen en dus ook Volcom caps en mutsen.


Duurzame beanie of pet

Alle producten worden gemaakt met het oog op duurzaamheid en comfort, je ziet er dus niet alleen goed uit in je Volcom beanie of cap, hij gaat ook jaren mee. De klassieke stijl, hoge kwaliteit en de unieke Volcom patch zorgen ervoor dat het merk al zo lang mee gaat en favoriet is bij mensen die graag buiten de lijntjes leven.

Van alle oudere surfmerken is Volcom waarschijnlijk de enige die al die tijd cool is gebleven en enkele van de grootste legendes en wildcards in de surfwereld heeft gesponsord, zoals Ozzie Wright en Ryan Burch.


Volcom snapback & fitted caps

De Full Stone Cheese Volcom cap is een snapback met kleine rand gemaakt van een body van biologisch katoen, die hem een geweldige pasvorm en gevoel geeft. Het Volcom-logo staat op de voorkant en je vindt een klein vlaglabel aan de zijkant.

De Full Stone Flexfit Stretch Volcom pet is de meest populaire fitted pet van het merk. Deze pet met stretch past zich aan je hoofd aan. Deze zogenaamde Xfit cap is gemaakt van een hoogwaardige duurzame stof die bestand is tegen de elementen en je hoofd warm en droog houdt.

De Quarter Twill is een subtiel en minimalistisch 6 panel ontwerp met het bekende steen-logo op de voorkant waarmee je je innerlijke "rockstar" kan laten zien en tegelijkertijd de zaken eenvoudig kan houden.

Alle Volcom caps modellen zijn beschikbaar in verschillende neutrale kleuren van zwart tot beige, aubergine en grijs.

Op zoek naar een Volcom hat of muts met korting? Check dan onze Headict Volcom sale. Hier vind je goedkope mutsen en petten van de allerbeste merken.