The Quiet Life

The Quiet Life cap

Een klein merk uit Los Angeles, geïnspireerd door kunst, design en skateboarden, The Quiet Life biedt zijn onconventionele perspectief en kleurrijke ontwerpen aan stedelingen die willen opvallen.
The Quiet Life cap - Headict
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Merk
Materiaal
Prijs
  • € 49,00 - € 60,00

Californische oorsprong en jeugdcultuur

The Quiet Life, in de jaren '90 opgericht door Andy Mueller, is een merk dat voortkomt uit zijn tienercultuur van BMX, skateboarden en muziek. Toen hij fotograaf werd en zijn eigen ontwerpstudio opende, besloot Andy zijn perspectief ook op mode toe te passen, om iets anders te bieden dan de mainstream merken: dit was de geboorte van The Quiet Life, een merk dat hij piloteerde samen met zijn werk voor verschillende skatemerken als Girl, Chocolate en Lakai.

Een kunstgalerie in de open lucht

Voortdurend op zoek naar nieuwe artistieke horizonten die een nieuw licht werpen op onze tijd, is The Quiet Life veel meer dan een kledingmerk, het zou je kunnen beschouwen als een openlucht kunstgalerie, met gedurfde samenwerkingen met fotografen, schilders, ontwerpers, enz. waarmee je meer betekenis kunt geven aan je dagelijkse outfits.

Een engagement voor plaatselijke mode

De meer klassieke modellen van het kleine Californische merk The Quiet Life worden in de Verenigde Staten gemaakt van kwaliteitsmaterialen, met ultra-gepolijste details. De 5 panel caps van The Quiet Life zijn vaak collector's items waarvan de waarde met de tijd meegaat en het zijn mooie stukken die je elke dag met trots zult dragen.

Ontdek onze mooie selectie The Quiet Life petten in de Headict winkel en geniet van een unieke stijl met accessoires die opvallen.