Salty Crew

Er is een lijn van petten die degenen samenbrengt die graag surfen op grote golven, grote vissen vangen en jagen in de diepte. In één woord, voor al wie gepassioneerd is door avonturen op zee of in het water en intense ervaringen wil beleven met maximaal plezier en een groot risico. Salty Crew petten zijn leuk, stijlvol en functioneel.
Salty Crew - Salty Crew pet online kopen - Headict

Een team van surf- en visliefhebbers 

De crew achter het merk bestaat uit ongeveer vijftien mensen. Het zijn surfers van zeer hoog niveau zoals Tim Bosso, Levi Slawson, Matt Meola, Lucas Dirkse, Ethan Mudge, enz. die graag tussen twee wedstrijden door vissen, en amateursurfers die zeer goede vissers zijn zoals Duane Diego, ASG, Chris Lilis, en liefhebbers van onderwatervissen zoals Sam Weisman, Justin Lee, Brandon Whalers. 

Het merk Salty Crew ontwikkelt prêt-à-porter, speciaal voor het surfen, en accessoires voor hoofddeksels voor mannen en vrouwen: petten, hoeden, bobs en beanies. Het is een lijn van petten die zowel leuk zijn als voor extreme activiteiten. Plezier met vrienden is echt de vibe die overkomt op elke trip die de crew maakt.

Het is een beweging van sterke "alpha" persoonlijkheden die een passie delen voor het verkennen van het onbekende. Hun dagelijks leven bestaat uit exotische landschappen, palmbomen, fijne zandstranden, turquoise lagunes, en ook het oneindige blauw van de oceaan. Zij hebben ervoor gekozen "hun toevlucht te zoeken in de zee".

Een merk voor sensatiezoekers

Deze sensatiezoekers zijn bereid de wereld rond te reizen om de beste surfspots ter wereld te ontdekken in Mexico, de Bahamas, Indonesië, Tahiti enz. Zij verkennen de meest paradijselijke, maar ook droge en koude plekken ter wereld op zoek naar avontuur, om zichzelf fysiek te overtreffen en intense momenten te beleven. Het merk heeft accessoires voor hoofddeksels ontwikkeld die door avonturiers zijn gevalideerd en naar hun beeld, in staat om hen te volgen in hun waanzinnige avonturen.

Een van hun slogans die veel op de kleding voorkomt is "chasing tail" maar het kan ook een woordspeling zijn om te verwijzen naar de rugvorm van de surfplank. Het zou net zo goed vertaald kunnen worden als "achter de golf aanzitten".

Salty Crew caps hebben een zilte smaak met veel verwijzingen naar de visserij. Als ze niet tegen een pijpleiding oplopen, amuseren de bemanningsleden zich met het vangen van enorme tropische vissen, zoals de "mahi-mahi" van de Baja-kust (tussen Mexico en Californië), of de marlijn, of de koningsvis. Deze stoere, veelkleurige vissen zijn afgebeeld in logo's op de petten. Het symbool van de vis aan een haak, die worstelt om uit het water te komen, wordt ook vaak gezien.

Leuke petten met visafdrukken

Salty Crew biedt een hele reeks hoeden in alle stijlen: bobs, strohoeden, truckers en petten. Ze zijn er in sobere of flitsende kleuren: zwart, marineblauw, rood, kaki, wit, grijs, donkergroen, bordeauxrood, lichtblauw, oranje, enz. 

De petten zijn voor sport of om droog te dragen: vlak of gebogen vizier, met of zonder snapback, gestructureerd of ongestructureerd, hoge of middelhoge kroon, truckers om chill te dragen, vizieren, strohoeden met originele prints, beanies (de beroemde "visserspet"), technische boonies met een militair motief... Er is echt voor elk wat wils! Het merk heeft een indrukwekkende collectie truckers, de netstof aan de achterkant is ideaal om koel te blijven en te beschermen tegen de zon. 

De opgenaaide patch op de voorkant is vaak wat de hoed zijn karakter geeft: er staat vaak de merknaam op, versierd met een retro vissenlogo of een eenvoudige S voor Salty Crew in een zwarte cirkel. De Salty Crew petten zijn functioneel met een reeks technische kenmerken die je nodig hebt tijdens een boottocht, zoals waterdicht materiaal, sterke UV-bescherming, waterafstotende stoffen, anti-transpiratie elementen, toegevoegde pakkingen om te voorkomen dat de pet nat wordt, en het gebruik van gerecyclede materialen voor diverse accessoires.

Kortom, Salty Crew hoofddeksels zijn gemaakt voor avonturiers en je kunt ze overal mee naartoe nemen. Ze doen denken aan de zee en de oceaan met symbolen van verkenning. Dankzij hun technische kenmerken zijn ze geschikt voor wie graag risico's neemt en buiten de gebaande paden treedt: dit is het merk dat u naar nieuwe hoogten zal brengen!