Alfonso d'Este

Het merk Alfonso d'Este is er trots op modellen te presenteren die in Italië zijn ontworpen en vervaardigd, met een zorgvuldige uitwerking geïnspireerd op de meest elegante moderne trends.
Alfonso d'Este - Headict
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Merk
Materiaal
Prijs
  • € 0,00 - € 90,00

Hoeden met een premium design

De oprichters en ontwerpers van het merk Alfonso d'Este, de Italianen Salvatore Marciano en Vincenzo Marcellino, laten zich door elk model van de collectie inspireren en vernieuwen de klassieke accessoires die ons al generaties lang vergezellen in het licht van de hedendaagse trends.

Natuurlijke materialen en europese fabricage

De kracht van de premium hoeden- en barettencollectie van Alfonso d'Este ligt in de gebruikte materialen, waarbij de voorkeur wordt gegeven aan comfortabele natuurlijke vezels, bijvoorbeeld koel linnen en ademend katoen in de zomerbaretten voor heren.

Alle hoeden van Alfonso d'Este worden gemaakt in de Italiaanse ateliers van het merk, wat betekent dat ze zorgvuldig worden vervaardigd volgens de Europese productienormen en kwaliteitsmodellen bieden.

Internationale trends en italiaanse elegantie

De collecties van Alfonso d'Este zijn geïnspireerd op de reizen van het creatieve team, voor hoeden met internationale invloeden en de geest van een fantasierijke muze, waarbij elk seizoen opnieuw wordt nagedacht over het ultieme accessoire om uw dagelijkse outfits op te waarderen.

Voor de Headict shop hebben wij de meest draagbare modellen geselecteerd in lichte en ademende materialen. De originele prints en zachte kleuren passen perfect bij uw casual of chique outfits, terwijl het onberispelijke vakmanschap van deze in Europa vervaardigde modellen garant staat voor blijvende tevredenheid. Maak uw outfits helemaal af met een elegante toets, met de baretten en hoeden van Alfonso d'Este!