Cayler and Sons

Cayler and Sons: Cayler and Sons Caps

Het merk Cayler & Sons is zowel hot als controversieel! Dit van oorsprong Duitse merk is Amerikaans van hart en inspiratie. Cayler and sons wordt namelijk sterk geïnspireerd door de Amerikaanse hiphopwereld en normen en waarden die de urban levensstijl vertegenwoordigen. Ze produceren niet alleen Cayler & Sons caps maar zijn ook verantwoordelijk voor de stijlvolle ontwerpen van Cayler & Sons shoes.
Shop Cayler & Sons Caps - Cayler And Sons Beste Kwaliteit - Headict
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Merk
MateriaalCayler and Sons Caps: Hip Hop eerst!

De Cayler & Sons snapback cap, het primaire model van het merk, is geïnspireerd op verschillende elementen, waarvan de belangrijkste hiphop is. De curved vorm van de hiphop caps is geïnspireerd op herinneren aan het erfgoed en de innoverende designs die de traditionele visuals vervangen. Bij een cayler and sons beanie ligt de focus op authenticiteit en originaliteit. Je koopt geen simpele muts maar een collector’s item met een boodschap.


Onderscheid je met Cayler & Sons

Met sterke boodschappen en opvallende logo’s op een Cayler and sons cap of 6 panel pet die worden ontworpen om te protesteren tegen een maatschappij die de neiging heeft zich te verspreiden, werd c&s geboren uit een verlangen om zich te onderscheiden. De thema's die de kern vormen van de hiphopmuziek, vaak geëngageerd als geld en drugs, worden dan ook gebruikt als referentiekader voor de Cayler Sons snapback en andere Cayler and Sons caps. Dit is zeer herkenbaar in hun cayler and sons black label collectie oftewel CSBL.

zie ook :

A découvrir également : trucker haan rood blauw wit - zwarte rasta capVoor echte heads; door echte heads

De Cayler and Sons snapback caps spreken iedereen aan die zich kunnen vinden in de teksten van de hiphopliedjes en de waarden van deze muziek. In onze hoedshop vind je een grote selectie van hoge kwaliteit Cayler & Sons caps en beanies. CRAY, BKLYN, Paris, ASAP, alle modellen zijn beschikbaar: van fitted baseball cap op maat tot een one size fits all adjustable 5 panel met platte klep.


Oog voor detail

Wij houden van Cayler & Sons om zijn oog voor detail: het logo dat onder de klep is gedrukt, de labels of het borduurwerk op de zij- of achterkant, een cayler & sons cap zit werkelijk vol met kleine details die hun producten duidelijk onderscheiden van andere merken. En het stopt niet bij Cayler and Sons snapbacks! Met een Cayler and Sons curved cap, trucker of bucket hat, behoud je een hip hop stijl in alle weersomstandigheden!

Nieuwe Crayler and Sons caps kopen voor de beste prijs doe je bij Headict, neem ook eens een kijkje in onze Cayler & Sons sale. Check of je in aanmerking komt voor gratis verzending!