A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Cayler & Sons

span>Het merk dat zowel hot als controversieel is, is Cayler & Sons. Duits van oorsprong maar Amerikaans van hart en inspiratie, is Cayler geïnspireerd door de Amerikaanse hiphopwereld en de waarden die de stedelijke levensstijl verdedigt.Verder lezen

Een Cayler and Sons cap : hip hop eerst!

De Cayler and Sons snapback cap, het historische accessoire van het merk, is geïnspireerd op verschillende elementen, waarvan de belangrijkste hiphop is. De vorm van de hiphop caps is opnieuw gedaan om te herinneren aan het erfgoed en de innoverende designs die de traditionele visuals vervangen. Met zijn opvallende boodschappen en logo's die zijn ontworpen om een geest van rebellie tegen de codes van de maatschappij die de neiging heeft zich te verspreiden, te choqueren en te weerspiegelen, werd Cayler en Sons geboren uit een verlangen om zich te onderscheiden. De thema's die de kern vormen van de hiphopmuziek, vaak geëngageerd als geld en drugs, worden dan ook opgepakt en gebruikt als referentiewaarde.

zie ook :

Voor echte heads, door echte heads!

De Cayler snapback wint dus de steun van al diegenen aan wie de teksten van de hiphopliedjes en de waarden van deze muziek aanspreken. In onze winkel vindt u een grote selectie van Cayler en Sons snapbacks en beanies. CRAY, BKLYN, Paris, ASAP, alle modellen zijn beschikbaar. Wij houden van Cayler & Sons voor de aandacht voor detail: het logo dat onder het vizier is gedrukt, de labels of het borduurwerk op de zij- of achterkant, vol met kleine details die hun producten duidelijk onderscheiden van andere merken. En Cayler stopt niet bij snapbacks! Met een Cayler and Sons bucket hat of cap, houd je een hip hop stijl in alle weersomstandigheden!

A
Sluitenk