Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Beyond the grave
All that is fatal is strongstory with Morte

Onconventionele symbolen komen meer in de geest dan de oppervlakkige esthetiek van het merk. Daarom hebben we het werk van de Franse grafische kunstenaar genaamd Morte genoten, die erop gericht is om door de beelden van het verleden te gaan en de symbolen die gekoppeld zijn aan de occulte overtuigingen te analyseren. Zijn universum is donker, maar niet zo vies als we ons kunnen voorstellen. Ironie en humor op de achtergrond.

JEAN RAPHAEL
Artist at art by friends

MORTE. Dit is de pseudo van deze suburbaniet. Hij is geboren in de vroege jaren 80 rond Parijs en de skate, de BMX en een niet erg subtiele mix van punk- en hiphopmuziek zijn zijn belangrijkste invloeden. Na het experimenteren van verschillende expressies, richt J.R nu op een donkere handschrift. Hij werkt gedetailleerd en beïnvloedt beide. Zijn mystieke symbolen zijn meestal mythologische en middeleeuwse verwijzingen en hij speelt op verschillende interpretaties. Heel geïnteresseerd in straatkunsten, hij trekt zijn inspiratie uit ongewone spullen zoals oude geïllustreerde encyclopedieën.

«Sinds tien ben ik altijd een pet gedragen, dus deze eerste samenwerking met Headict klinkt natuurlijk leuk!» Hij heeft acht beeldjes gemaakt om borduurwerk te maken zoals je maar wilt.

"Als een kunstenaar zijn de thema's die ik vandaag introduceer altijd verbonden met de menselijke overtuigingen. De dood is er constant. We worden eraan herinnerd hoe ons leven op aarde tijdelijk is, ongeacht religies of heidense overtuigingen. Het project spreekt over symbolen van wat er na de dood gebeurt, dus de naam 'Beyond the Grave'.

Boven het graf, wat zijn er? Geestelijke constructies-futures gebouwd op dingen die we niet kunnen zien maar alleen maar voorstellen. De religieuze codes en intuïtiteiten komen daar samen. Maar voordat onze gedachten het eeuwenoude marmer raken waarbinnen we niets weten, zijn er al tekens. Bijgeloof, de geheime deuren tussen de wereld van de levende en de onderwereld en de ijdelheden van het menselijk leven over de capsule.

Het Capsule gaat over de universele waarheid. Zo veel verschillende we zijn allemaal, de tijdsverloop fascineert ons. Leven en dood zijn niet als een passie voor iedereen. Maar dat rijdt onze fantasie. En de kunstenaar in het hart van onze samenwerking zou niet anders zeggen.

Badluck
shop
Henchman
shop
SHOP
Badluck
The Grim reaper
Heavens
Skull
Henchman
Dr death
Vault
Cerberus


Logo kleur
Geborduurd in Frankrijk Levertijd 7-10 dagen Ruilen 30 dagen

Taille Unique Tour de tête 55-60cm

Other capsules
Be part of the headwear home !
Send us your story
A
Sluitenk