Cabaïa

Cabaïa muts

Kleur, plezier en heel veel pompons, dat is wat Cabaïa ons belooft, een ultra hip Parijs merk dat muts ontwerpt die geleverd worden in een mooie doos met maar liefst drie verwisselbare pompons!
Shop Cabaia Online - Cabaia Paris Muts Pompon - Beste Prijs - Headict
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Merk
Materiaal
Prijs
  • € 24,00 - € 45,00

Geen wintergrijsheid meer, met de Cabaia mutsen.

Gemaakt door een jonge Parijzenaar die behoefte had aan comfortabele, mooie en kwaliteitsvolle muts, wil Cabaïa vooral een goed humeur in onze dagen brengen, #seriousisboring is de slogan van het merk. Het concept, grappig en innovatief, is een collectie van mutsen, met de zoete namen van cocktails om de sfeer op te warmen, geleverd in een doos genaamd de "shaker", met drie pompons in verschillende kleuren, uitwisselbaar dankzij een krachtig en betrouwbaar magnetisch systeem.

zie ook :

Cabaïa lang leve de keuze, geen eentonigheid meer.

Mojito, Creamy Gin, Long Island, moderne of meer vintage modellen met namen waarop is geproost, om je hoofd warm en comfortabel te houden. Gedecoreerd met een mooie patch met een strohut erop, die ons eraan herinnert dat de naam Cabaïa is geïnspireerd op de Braziliaanse stranden, zijn de hoeden van het Franse merk perfect om de ijzige winter tegemoet te treden en van stijl te veranderen afhankelijk van uw gemoedstoestand. Hun uitgekiende verpakking maakt ze ook een prachtig geschenk voor uw dierbaren, zowel origineel als nuttig. Probeer de Cabaia pompon mutsen en verwen jezelf met hun zachte materialen en speelse pompons!