Buff

Buff Sjaal of Buff Nekwarmer

Je Buff sjaal is je dagelijkse metgezel. Multifunctioneel ook: hij biedt bescherming tegen de wind, de zon en de kou. De nekwarmer is gemaakt van fleece microvezels of merino wool en droogt zeer snel. Nekwarmer, hoofdband, muts... met bijna 10 verschillende functies is er voor zowel damesals heren,een scala aan nieuwe functies om te ontdekken! We beloven je dat dit een van de hipste en meestt praktische accessoires is van dit moment! Wij hebben 5 collecties beschikbaar, een buff kopen doe je dus bij Headict!
Shop Buff Sjaal - Buff Nekwarmer & Buff Muts: Snel in Huis! - Headict
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Merk
Materiaal
Prijs
  • € 16,00 - € 28,00

Buff, de allround, multifunctionele nekwarmer

Het Buff merk biedt een winteraccessoire dat praktisch, uniek, creatief en van hoge kwaliteit is. Ideaal voor sportliefhebbers, want je kunt de Buff sjaal dragen tijdens je dagelijkse rondje hardlopen of voor bergwandelingen. Een Buff muts is een essentieel accessoire; je kunt hem bijvoorbeeld gebruiken om je gezicht te beschermen tijdens slecht weer, als gezichtsmasker, als oorwarmer, als beanie of zelfs als bandana. Stijl en inrichting van deze multifunctionele nekwarmer naar wens en behoefte, het ligt er maar net aan wat je gaat doen. Handig is ook dat het klein opgevouwen kunnen worden en dus altijd beschikbaar zijn als je er een nodig hebt.Zie ook:

NekwarmerBuff original: accessoires van top kwaliteit

Door de samenstelling van materialen zal je zien dat buffs producten multifunctionele accessoires zijn die je dagelijks kunt gebruiken. Gemaakt van een rekbaar elastische microvezelstof, van fleece of van Merino wool, is hij unisex en one size fits all en houdt het Buff sjaaltje je warm en droogt snel. Ontdek onze selectie van Buff beanie merino nekwarmers, waarvan verschillende modellen en kleuren beschikbaar zijn voor zowel dames en heren. Dus vergelijk de vijf collecties die beschikbaar zijn op onze website, er zit er altijd eentje tussen die bij je kleding past, of dat nou dikke winterse jassen of een sportieve windbreaker zijn. Je kunt al snel niet meer zonder deze multifunctionele hoofdband!