Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Buff

Je Buff sjaal is je dagelijkse metgezel. Multifunctioneel ook: hij beschermt je tegen de wind, de zon en de kou. Buff-materiaal is gemaakt van microvezels en droogt zeer snel. Nekwarmer, hoofdband, muts... bijna 10 verschillende functies! En misschien kun je nog wel meer nieuwe ontdekken! 5 collecties om hieronder te ontdekken.

Buff, de allround nekwarmer...

Het merk Buff biedt een winteraccessoire dat praktisch, uniek, creatief en van hoge kwaliteit is. Ideaal voor sportliefhebbers, want je kunt hem dragen tijdens je dagelijkse jogging of voor bergwandelingen, een Buff-halswarmer is essentieel. U kunt hem gebruiken om uw gezicht te beschermen tijdens slecht weer, om uw neus te bedekken, als oorwarmer, als beanie of zelfs als bandana. Stijl en inrichting van deze multifunctionele nekwarmer naar wens en behoefte.

Buff: kwaliteitsaccessoires

Gemaakt van een elastische microvezelstof, houdt de Buff nekwarmer je warm en droogt snel. Ontdek onze selectie van nekwarmers, verschillende modellen en kleuren zijn beschikbaar. Je kunt al snel niet meer zonder deze must-have. Vijf collecties zijn beschikbaar op onze website.

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Kleur
A
Sluitenk