A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
CAPSULE PROJECT
Geïnspireerd door de straat, muziek, cultuur ... en mensen rondom ons, bieden de capsules collecties originele creaties in exclusieve en beperkte edities. Resultaat van het ontmoeten met artiesten, de exclusieve samenwerkingen maken de hoofdkleding een nieuwe manier van uiten. Vanaf nu, ontwerp, logo, typo & amp; Illustraties krijgen uw caps door professionele digitale borduurwerk en leren patches met laser-ets. Wees uniek, door uw eigen kleuren te dragen. Alleen bij Headict's shop of online.
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Buff
FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Kleur

Buff, de halsdoek die alles kan

Het merk Buff biedt een handige winter accessoire van hoge kwaliteit en goed design. Ideaal voor wie dol op sport is, bijvoorbeeld voor hardlopers, fietsers, klimmers. De Buff halsdoek is al snel onmisbaar bij extreme temperaturen voor de neus, oren en vochtregulering. En ook prima te gebruiken als muts of bandana. Gebruik de Buff zoals je zelf wilt in de stijl van je eigen smaak!

Buff : kwaliteitsaccessoires

De Buff houdt warm en droogt snel omdat de halsdoek gemaakt is van elastische stof van microvezeles. Ontdek onze collectie halsdoeken in verschillende kleuren en modellen. We hebben 5 hoofdsoorten in onze shop. Kies voor comfort en geniet buiten met je Buff.
Verder lezen
A
Sluitenk