Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Nekwarmers

Nekwarmers zijn enorm praktisch, en laat praktisch nou net in de mode zijn! Een nekwarmer past over je hoofd en blijft goed op zijn plaats zitten. Je hoeft je sjaal niet steeds weer vast te binden uit angst hem te verliezen; de nekwarmer neemt bijna geen ruimte in beslag en is nuttig tegen de kou en de wind. Hij kan worden aangepast aan je muts of jas, en hij voelt heel zacht aan! Perfect voor sportieve activiteiten, maar ook voor dagelijkse activiteiten.Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken

Een nekwarmer voor alle doeleinden

Halswarmers zijn een favoriet accessoire voor sporters. Met een anti-UV-behandeling, een verbeterd ademend vermogen en bescherming tegen de kou kan een nekwarmer sporten zo aangenaam mogelijk te maken. Merken als Buff of Beardo maken het mogelijk in de kou toch trendy te blijven met hun kleurrijke ontwerpen. Nekwarmers zijn ook discreter voor gebruik in de stad en zelfs vrouwelijker met hun perfecte combinatie van materialen en patronen!

Het toonaangevende merk: Buff

Het merk Buff, dat in 1992 in Spanje werd opgericht, creëert elk jaar collecties van microvezel-nekwarmers die een materiaal van hoog niveau om de kou te bestrijden, combineren met moderne ontwerpen die zijn aangepast aan het dagelijkse leven. De modellen in (merino)wol passen bij je als je op zoek bent naar natuurlijke vezels, terwijl de modellen in fleece perfect zijn om te voorkomen dat je het koud krijgt. Voor extreme omstandigheden moet je kiezen voor een Buff Cyclone en als je duidelijk zichtbaar wilt zijn in alle omstandigheden is de Buff met reflecterende strepen een must-have!

Verschillende toepassingen van de halswarmer

De halswarmer is ook zeer interessant vanwege de vele toepassingen. Hij kan je nek bedekken als een sjaal, en nog veel meer. Hij kan ook gebruikt worden om je neus en mond te bedekken als je gezicht koud is, zoals een balaclava. De modellen van Buff zijn hier ideaal voor, dankzij hun aanzienlijke dikte. Dit is ook mogelijk met een halsmodel voor heren of dames van het merk Beardo, dat zeer originele modellen biedt, met name met ultra-fantasy dessins. Genoeg om deze winter een eigen stijl op de piste te hebben!

Welk materiaal voor jouw hals?

Voor een nekwarmer voor dames of heren bestaan er verschillende materialen: de gebreide steek natuurlijk, die lijkt op een klassieke sjaal, maar ook meer technische en lichte materialen, die de nek warm houden en tegelijkertijd veel dunner zijn. Het hangt allemaal af van hoe je het gaat gebruiken. Uw nekwarmer kan bijvoorbeeld tijdens de wintersport worden gedragen; in dit geval zult je je comfortabeler voelen met een dunner materiaal, dat makkelijk onder de ski-jas kan. Voor in de stad kun je van alles kiezen. Bovendien is breiwerk op dit moment erg trendy, waarom niet met een paar franjes voor een geinig effect aan je nekwarmer? Hoe dan ook, je kunt op Headict rekenen om een breed scala aan dames- en herenhalzen te vinden, zeer gevarieerd in termen van merken, kleuren en materialen, voor iedereen, ongeacht je stijl van kleding, en ongeacht hoe je dit accessoire wil dragen.

A
Sluitenk