Handschoenen

Handschoenen voor heren en dames

Net als een goede jas, buff , sjaal en/of muts is een paar warme handschoenen een essentieel item voor de winter. Bij Headict vind je vele verschillende soorten. Van basis winterwanten tot sportieve- en smartphone touch vriendelijke modellen. Welke je koopt, hangt af van hoe je ze gaat gebruiken. Ga je naar een heel koud skigebied? Thermohandschoenen zijn waterdicht en zijn dus ideaal voor op de ski’s of snowboard. Wil je onderweg je berichtjes checken zonder daarvoor je vingers eraf te laten vriezen? Kies dan voor een smartphone-vriendelijk paar met extra grip en vingers waarmee je het touchscreen van je telefoon kunt bedienen. Ontdek onze selectie voor jong en oud en vind een paar heerlijke, warme wanten! 
Handschoenen Kopen? Beste Prijzen Voor Heren en Dames - Headict
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Merk
Materiaal
Prijs
  • € 10,00 - € 30,00Handschoenen, de accessoires waar je in de winter nooit zonder wilt!
Droge en schrale handen in de winter, nee dank je! Onze gebreide modellen zullen je beste bondgenoten zijn deze winter! Ze zijn praktisch en comfortabel en perfect voor het beschermen van gevoelige handen, of gewoon om ze extra warm te houden.Trek een mooi leren paar aan bij je poncho of bont sjaal voor een stadswandelingen in sjieke urban stijl, of neem een paar warme thinsulate fleece of wollen wanten mee voor een ski tochtje. Dunne wantjes vouwen handig op en gaan dus zo mee in je jaszak of handtas, ideaal voor dagen dat het niet zo koud is, draag ze met een dun jack en een mooie keffieh als sjaal. Smartphoneverslaafden kiezen voor speciale handschoenen met touchscreen vingers, geschikt om mee te swipen.

Smart touch wanten
Handschoenen dragen in de vrieskou is dus heerlijk - totdat je een berichtje ontvangt op je smartphone. In alle waarschijnlijkheid weet je wel hoe lastig het is om te swipen met bedekte vingers en was je gedwongen je handen bloot te stellen aan de kou om je telefoon te kunnen bedienen. Lange tijd waren mitaines, ook wel wantjes zonder toppen, de enige mogelijkheid voor smartphonefanaten, maar daar is nu iets op gevonden.

Tech-vriendelijke of touchscreen-handschoenen zijn de beste manier om verbonden te blijven zonder de kou te hoeven doorstaan. Ze zijn voorzien van geleidende technologie die de elektriciteit van het lichaam doorlaat naar het scherm en geven je zo de mogelijkheid om te swipen met je wanten nog aan.

Welke maat handschoenen?
De meeste modellen bij Headict zijn one size fits all. Dat is wel zo handig. Sommige merken leveren in maten: XS, S, M, L en XL. De maatvoering kan per merk verschillen.

Je handmaat opmeten doe je als volgt:
1. Leg je dominante hand plat, vingers bij elkaar, handpalm naar boven gericht.
2. Wikkel een meetlint om je handpalm, net onder de knokkels, de duim niet meegerekend. Handschoenmaat moet worden gemeten in cm.
3. Nu kun je je handbreedte aflezen. Als je een stuk touw of lint gebruikt, moet je het punt markeren waar de uiteinden elkaar ontmoeten. Je kunt het touwtje vervolgens tegen een liniaal houden om je maat af te lezen.

Over het algemeen gelden de volgende groottes voor de verschillende maten:

  • XS: tot 7 cm
  • S: tot 8 cm
  • M: tot 9 cm
  • L: tot 10 cm
  • L: tot 11 cmEen selectie voor jou
Handschoenen zijn tijdloos: praktisch tijdens koude periodes en esthetisch aantrekkelijk, ze kunnen worden aangepast aan elke situatie. Match ze met een mooie cheche sjaal, halsdoek (nekwarmer) of snood. Ontdek onze selectie handschoenen heren en dames van toonaangevende merken zoals Barts, Coal of Stetson. Sommige modellen hebben een bijpassende muts en wollen sjaal voor een perfecte pasvorm van hoofd tot handen. Wanten zijn beschikbaar voor alle generaties, alle smaken en alle prijzen. Je hebt iets nodig om je handen lekker warm te houden, kou lijden is ondenkbaar, dus waar wacht je nog op! Wist je dat je bij Headict ook terecht kunt voor een masker of bandana? Hier bij Headict weten we van wanten!