A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Sjaal dames

Blader door onze collectie en kies een vrouwensjaal die je warm houdt, een vleugje kleur geeft of een extra elegantie aan uw winteruitrusting geeft. Een trendy of eigenzinnig accessoire, je kunt de winter niet doorkomen zonder een sjaal dames!.Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken
Sorteer op Materiaal
Sorteer op Seizoen
Sub-categorieen

Een vrouwensjaal, wat nog meer?

Wat is er comfortabeler als de thermometer omlaaggaat dan het dragen van een sjaal? Het is zowel stijlvol als elegant, het is het perfecte accessoire om een vleugje kleur toe te voegen of juist een sober tintje te geven aan je dagelijkse outfits. Om je nek gewikkeld als de temperatuur daalt, of gedrapeerd als het mooi weer is, een sjaal is het perfecte accessoire om te gebruiken naargelang je stemming en stijl.

Een grote keuze aan damessjaals

Ontdek onze selectie van sjaals van Barts, Seeberger, Chillouts. In bont, groot breisel of katoen is er voor elk wat wils! Kies een gezellige sjaal die bij je muts of hoed past en maak je vrienden jaloers!

Het nieuwe gezicht van de damessjaal

Vroeger had je niet veel keuze als je een sjaal wilde hebben. Tegenwoordig is niet meer het geval: vandaag de dag kunnen we veel verschillende ontwerpen vinden, waarom niet een geruite damessjaal, of een nekwarmer, of zelfs een comfortabele colsjaal. Sjaals zijn nu verkrijgbaar in een veelheid van nieuwe ontwerpen, zoals het type dat niet om je nek wordt gewikkeld, maar dat je over je hoofd aantrekt; veel praktischer!

Damessjaals beter geschikt voor sportactiviteiten

Zowel in de stad als in de bergen, maar vooral voor de wintersport, zijn nekwarmers een populaire keuze vanwege het praktische. Je loopt geen enkel risico dat hij in de weg gaat zitten of uit de knoop raakt, want deze modellen kunnen direct over je hoofd worden aangetrokken, net als een coltrui. En met de high-tech materialen die vandaag de dag op de markt zijn, kun je je warm houden zonder dat je een zeer dikke stof hoeft te dragen. Het is vooral een kwestie van praktische zaken en smaak!

ver también :

Een gezellige damessjaal

Toch is ook het breisel nog steeds ultra stijlvol en Headict biedt ook meer conventionele modellen sjaals, zoals de colsjaal bijvoorbeeld, wat een vrij dikke, gebreide ronde sjaal is, en zeer aangenaam om te dragen. En natuurlijk zijn onze sjaals voor dames verkrijgbaar in verschillende kleuren, van neutrale tinten tot fellere kleuren om de winter wat meer pit te geven, een seizoen waar het soms aan kleur ontbreekt.

A
Sluitenk