Stetson zomer hoed

Stetson zomerhoed

Een mooie hoed van hoge kwaliteit, die je stijl bekroont en je beschermt tegen de zon...? Dan is het vast en zeker een Stetson zomerhoed ! Het merk met 150 jaar geschiedenis blinkt uit in de kunst om een grote diversiteit aan te bieden. Van de trilby's van stro tot de echte Panamahoed, het brede scala aan aangeboden modellen is hun kracht!
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Materiaal
Prijs
  • € 0,00 - € 199,00

Materialen voor elke behoefte en elk budget

Of je nu de onovertroffen kwaliteit van een authentieke Panama hoed wilt, met zijn fijne strobinding die hem soepelheid, lichtheid en kracht geeft, of dat je op zoek bent naar een zuinige hoed van toyo-papierstro, die ook buigbaar is, alle opties zijn mogelijk in het Stetson-assortiment. En vergeet niet de canvas-versies voor op vakantie!

zie ook :

Een breed scala aan vormen en kleuren

Stetson hoeden en petten staan in het teken van persoonlijke expressie met de fantastische keuze aan vormen en kleuren die op Headict zijn ondergebracht. De Pork Pie hoeden variëren van lichter tot donkerder met enkele modellen zoals de Shelburn met een opmerkelijk kleurenwerk in het strooien. De vlechten volgen de trends op de voet. Er moet een Stetson zomerhoed voor u gemaakt zijn!