A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
CAPSULE PROJECT
Geïnspireerd door de straat, muziek, cultuur ... en mensen rondom ons, bieden de capsules collecties originele creaties in exclusieve en beperkte edities. Resultaat van het ontmoeten met artiesten, de exclusieve samenwerkingen maken de hoofdkleding een nieuwe manier van uiten. Vanaf nu, ontwerp, logo, typo & amp; Illustraties krijgen uw caps door professionele digitale borduurwerk en leren patches met laser-ets. Wees uniek, door uw eigen kleuren te dragen. Alleen bij Headict's shop of online.
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Winterhoeden
FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken
Sorteer op Materiaal
Sorteer op Seizoen

De warme hoed

Wat is een betere manier om tijdens een strenge winter je hoofd warm en vooral in stijl te houden! Aarzel niet langer en kies voor een hoed, een trouwe kameraad die je voorziet van een casual of juist klassieke look. Je springt eruit op een elegante en originele manier. De winterhoed is je onmisbare vriend op de koude dagen.

Een ruime keuze aan warme winterhoeden

Ontdek onze selectie van de winterhoed, vele modellen en een breed scala aan merken staan voor je klaar! Laat je verleiden door een Trilby, vilten of Capeline hoed. Voor de trendy stijl van deze winter ga je op pad met een heerlijke winterhoed op je hoofd!
Verder lezen
A
Sluitenk