Strohoed

Strohoed voor dames en heren

De mooiste selectie van stro hoeden vind je hier in onze hoedshop. Kies bijvoorbeeld voor een strooien Capeline , Fedora of Panama en bescherm jezelf tegen de zon met een trendy strohoed deze zomer!  
Koop Strohoed of Strooien Hoed - Goedkope Zomerse Strohoeden - Headict
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Materiaal
Prijs
  • € 0,00 - € 196,00

Headict collectionDe stro hoed, onmisbaar in de zomer!

Wat is er cooler dan een strohoed als de zon schijnt? Letterlijk? Een hoed gemaakt van stro is lichtgewicht, ademend en beschermt je tegen de schadelijke stralen van de zon.
Brede hoeden voor wie schaduw zoekt, of smalle strohoeden die je vaak op stranden en terrassen langs ziet komen. Bij Headict bieden we een verscheidenheid aan modellen om je te helpen bij het vinden van de perfecte strooien hoed: een pork pie of trilby voor de rockfans of een fedora of een canotier voor een meer elegantere look. Bij Headict vindt je zelfs travellers en cowboyhoeden van sto! De keuze is dus enorm. Daarnaast zijn er nog zoveel details waar je uit kunt kiezen: toyo stro, raffia of panama? Kies voor een kleurrijke rieten hoed, effen of voor kleuren met natuurlijke tinten. En wat dacht je van gevlochten met zwart, klassiek of origineel met patronen of kleuren? Kortom, bij Headict vind je zeker de juiste strohoed voor heren, strohoed dames, kinderen of zelfs een strohoed baby, wat je smaak of budget ook is.

zie ook :
Vissershoed
Vilten hoed
Bolhoed
Hoge hoed
Cloche hoed

A découvrir également : panama hoeden - Strohoeden-voor-heren - Strohoeden voor dames


Headict heeft de mooiste stro hoeden voor je geselecteerd

En ja, zelfs op vakantie is het belangrijk om stijlvol te blijven, daarom selecteerde wij de beste strooien hoeden merken voor jou. Stetson hoeden met brede of met smalle rand, een Goorin hoed van stro die ruikt naar Californië of een Brixton voor een stijl die zowel modern als traditioneel is. Strohoeden maken al jaren deel uit van het modebeeld en zullen dat nog vele jaren blijven doen. De veelzijdigheid van een hoed zoals de panama die zowel formeel als informeel gedragen kan worden, maakt hen razend populair. Rieten hoeden kunnen door mensen van alle generaties gedragen worden en de juiste strohoed kopen, dat doe je dus in de Headict hoedshop! Het enige dat jij moet doen is je maat weten!

Ontdek onze blog over hoe je jezelf kunt beschermen tegen de zon met een hoed in ons magazine.
Op deze pagina: strohoeden te koop! Koop goedkope strohoeden hier!