Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Kinder vissershoed

Bescherm je kids tegen de zon tijdens de zomer, dankzij een kids bucket hat, speciaal ontworpen om ze de hele zomer koel te houden. U vindt er veel verschillende kleuren en modellen die altijd ontworpen zijn om de hoogst mogelijke kwaliteit te bieden.Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op Maat
Sorteer op Kleur

De perfecte kids bucket hat is hier te ontdekken...

We kunnen het nooit genoeg zeggen, de zon kan zowel vriend als vijand zijn. En als het om kinderen gaat, moet je nog waakzamer zijn, want zij zijn vaak niet alleen erg gevoelig voor verbranding door de zon, maar ook voor een zonnesteek. Het is daarom noodzakelijk om te kiezen voor een aantal accessoires die bedoeld zijn om kinderen een nuttige en effectieve bescherming te bieden. Een vissershoedje is een uitstekend alternatief, aangezien dit kleine hoedje vele kwaliteiten heeft. Of je nu kiest voor een meisjes- of een jongens bucket hat, de kenmerken zullen natuurlijk hetzelfde zijn, we hebben ook geschikte modellen als je op zoek bent naar een exemplaar voor een baby. Het sleutelwoord in de zomer is bescherming: het hoofd van onze kinderen uit de zon te kunnen houden, en een vissershoedje voor baby's of kids is daar gewoonweg perfect voor. Een vissershoedje bedekt het hoofd volledig en de klep gaat helemaal om de hoed heen. Op deze manier worden hoofd, hals en gezicht beschermd tegen UV-straling, tot grote opluchting van de ouders. Wij bieden u verschillende modellen van baby- of kinder bucket hats aan, zodat je kunt vinden wat je zoekt: voor een meisje, een jongen of een baby.

Al het comfort van een bucket hat voor baby 

Waarom is de bucket hat na verloop van tijd nog steeds zo populair? De vissershoed heeft zijn bekendheid behouden en is nooit uit de mode geraakt. Dit kleine mutsje is perfect omdat het veel comfort biedt aan kinderen die het zonder enige beperking kunnen dragen. Bovendien is het gemakkelijk te onderhouden en kunnen de meeste modellen in de wasmachine. Hierdoor kunt u deze Bucket hat altijd gebruiken, welke uitstapjes dan ook, om hem daarna met groot gemak schoon te maken. Verschillende kleuren wachten op u op ons platform, Headict heeft voor u een leuk en kwalitatief aanbod van kinder bucket hats ter beschikking gesteld, die u niet zullen teleurstellen. Sommige modellen zijn voorzien van chique en trendy prints, perfect om de algehele uitstraling van uw kind op te vrolijken. U vindt er ook omkeerbare bucket hats, waardoor u twee looks in één kunt hebben, met slechts één accessoire. Headict is gespecialiseerd in hoeden, baretten en petten en biedt u een groot aantal trendy merken aan, zoals Barts, die een van de grote favorieten van het moment is op het gebied van hoofddeksels voor zowel volwassenen als kinderen. Ontdek onze andere productcategorieën gewijd aan de allerkleinsten onder ons.

A
Sluitenk