Kinder vissershoed

Vissershoedje kind

Bescherm je kids tegen de zon tijdens de zomer met een kids bucket hat, speciaal ontworpen om ze de hele zomer koel te houden. Bij Headict vind je heel veel verschillende kleuren en modellen van deze guitige kinderpetjes die ontworpen zijn om de hoogst mogelijke kwaliteit te bieden. Lees verder
Shop Vissershoedje Kind - Koop Strohoed & Vissershoedje Baby - Headict
6 products
Filteren op
Mijn selectie:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Materiaal
Prijs
  • € 7,00 - € 25,00



Ontdek de perfecte kids bucket hat bij Headict

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, de zon kan zowel vriend als vijand zijn. En als het om kinderen gaat, moet je nog beter oppassen, want zij zijn vaak niet alleen erg gevoelig voor verbranding door de zon, maar je wilt natuurlijk ook de kenmerken zonnesteek bij je kind voorkomen. Het is daarom noodzakelijk om te kiezen voor een kinder pet of accessoires die bedoeld zijn om kinderen effectieve bescherming te bieden. Je kunt dan kiezen voor een strohoed baby of een andere kinder hoed. Maar heb je wel eens aan een baby bucket hat of bucket hat kids gedacht? Dit kleine kinder hoedje heeft namelijk vele kwaliteiten. Of je nu kiest voor een meisjes cap of een jongens pet, de voordelen zullen natuurlijk hetzelfde zijn. We hebben ook geschikte modellen als je op zoek bent naar een baby vissershoedje.

Vissershoedje kind: de beste bescherming

Het sleutelwoord in de zomer is bescherming en een vissershoedje baby of kids is daar gewoonweg perfect voor. Een pet voor je kind of vissershoedje maken echt het verschil, ze bedekken het hoofd en een bucket hat beschermt de nek doordat de rand om de hoed heen valt. Op deze manier worden hoofd, hals en gezicht door deze kinderhoed beschermd tegen schadelijke Uv-straling en kun je als ouder opgelucht ademhalen, wetend dat je kind goed beschermd is. Wij bieden verschillende modellen van baby- of kinder bucket hats, zodat je kunt vinden wat je zoekt: voor een meisje, een jongen of een baby.

Al het comfort van een bucket hat voor baby

Waarom is de bucket hat na zoveel tijd nog steeds zo populair? De vissershoed heeft zijn bekendheid behouden en is nooit uit de mode geraakt. Deze tijdloze hoge hoed kind is de perfecte zomerhoed voor een kind omdat hij heel comfortabel is voor kinderen. De beste materialen en zachte stof zoals bijvoorbeeld katoen zorgen ervoor dat deze soort kinderhoedjes gemakkelijk in het onderhoud zijn: ze kunnen namelijk gewoon in de wasmachine. Hierdoor kun je een vissershoedje voor kinderen altijd gebruiken, welke uitstapjes dan ook, om hem daarna met groot gemak te wassen.

Heel veel kids bucket hats!

In onze hoedshop wachten veel verschillende kleuren wachten op je. Headict heeft een leuk en kwalitatief aanbod van kids bucket hats beschikbaar die je niet zullen teleurstellen. Sommige modellen zijn voorzien van sjieke en trendy prints, perfect voor kleinste fashionista’s. Voor een meer neutrale look kies je een wit vissershoedje kind. Ontdek ook de omkeerbare bucket hats, die aan twee kanten te dragen zijn en waardoor je dus twee looks in een zonnehoed koopt. Koop een vissershoedje en verander je kind een echte bucket hat kid!

Headict: voor elk kinderhoofd

Headict is naast bucket hats ook gespecialiseerd in hoeden, baretten en petten en biedt je een groot aantal trendy topmerken aan. Barts Amsterdam bijvoorbeeld, de grote favoriet op het gebied van hoofddeksels voor zowel volwassenen als kinderen met bijvoorbeeld kleurrijke kindermutsen, een meisjes en jongens muts, en de leukste kinder caps. Ontdek ook onze andere productcategorieën gewijd aan de allerkleinsten onder ons. Voor een jongens pet, boeren pet, meisjes pet, peuter pet of elke andere soort kinder caps kun je ook heel goed bij Headict terecht.