Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Strohoeden-voor-heren

In de zomer, als de zon schijnt en je een landelijke traditionele stijl wilt aannemen, is er niets passender dan een strohoed. Blijf in de schaduw met stijl, dankzij Headict's selectie van de mooiste zonnehoeden.

Wat is licht op het hoofd, ademend en elegant, maar met een vleugje natuurlijke nonchalance? Een strohoed natuurlijk! Het laat dagen in de stad voelen als een vakantie en gaat perfect mee met een verblijf op het platteland of aan zee. Het is de koning van een aperitiefje in de zon. Kies de jouwe uit de meer dan honderd modellen stro- en zonnehoeden voor heren die verkrijgbaar zijn in je favoriete hoofddekselserie.

De panama, koning van de heren strohoeden

Gemakkelijk te herkennen aan zijn allure, of het nu op de tribunes van Roland Garros is of op het terras van een chic restaurant, de Panamahoed is waarschijnlijk de meest veelzijdige en comfortabele van de heren zonnehoeden. Handgeweven van natuurlijk toquilla-stro volgens een unieke methode, onderscheidt hij zich door zijn lichtheid en verfijning. Headict biedt dit model aan, gemaakt door ambachtslieden van de beste merken, zoals de traditionele Stetson of Borsalino.

Een chique en poëtische boater hat

Met zijn retro charme en mooie geweven vlechtwerk is de schippershoed (Boater hat) een herenstrohoed die een blijvende indruk maakt en ons terugbrengt naar de poëzie en nonchalance van de impressionistische schilderijen. Voor een lunch op het gras of voor een zomerse bruiloft, ontdek de schippersstrohoeden van het Headict-assortiment en combineer het blonde stro met zonnige zomeroutfits.

Allemaal verleid door de trilby

Zowel op de hoek van de straat als tijdens een wandeling door de velden is de trilby de meest populaire strohoed van de mannen. Gemakkelijk te dragen, gemakkelijk op te bergen dankzij de afmetingen, versierd met originele details om je te doen opvallen op mooie zomerdagen. Onze selectie bestaat uit Stetson trilby hoeden, die zich onderscheiden door hun kwaliteit en de keuze van de beschikbare kleuren.

Het model pork pie is vergelijkbaar in grootte, maar heeft een beetje meer artistieke flair. De pork pie hat komt ook in een versie van stro en brengt de originaliteit ervan naar uw zomer.

Zonnehoeden voor mannen zijn verkrijgbaar in alle vormen en kleuren en is de perfecte bondgenoot voor het zomerseizoen. Hij geeft uw outfits een nonchalante touch of een verfijnde elegantie. Kies je favoriete model uit het ruime aanbod in de Headict-winkel en geniet van de zomer!

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op Kleur
Sorteer op Maat
Sorteer op Merken
Sorteer op Materiaal
Sorteer op Seizoen
A
Sluitenk