Strohoed Heren

Strohoed heren - zonnehoed heren

In de zomer, als de zon schijnt en je gaat voor een landelijke, traditionele look dan is er niets passender dan een strohoed . Blijf koel in stijl, dankzij Headict’s mooie strooien hoed heren selectie. Je vind stro hoeden in allerlei soorten modellen: van trilby tot panama en zelfs een cowboyhoed , heren! Ontdek het grote zomerhoed-assortiment met de mooiste modellen voor mannen hier!
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Materiaal
Prijs
  • € 0,00 - € 235,00Wat is licht op het hoofd, ademend en elegant, maar met een vleugje natuurlijke nonchalance? Een strohoed natuurlijk! Het laat dagen in de stad voelen als een vakantie en gaat perfect mee naar een verblijf op het platteland of aan zee. Het is de ideale heren zonnehoed. Kies jouw favoriete strooien hoed uit de meer dan honderd modellen stro- en zomer hoeden mannen natuurlijk verkrijgbaar in je favoriete (stro)hoedshop!

De panama, koning van de strohoed voor heren
Een heren hoed gemakkelijk te herkennen aan zijn allure, of het nu op de tribunes van Roland Garros is, of op het terras van een chic restaurant; de Panamahoed is waarschijnlijk wel het meest veelzijdige en comfortabele strooien hoofddeksel. Handgeweven van natuurlijk toquilla-stro volgens een unieke methode, onderscheidt deze strooien hoed zich door zijn lichtheid en verfijning. Je kunt bij Headict uiteraard dit hoedje van stro kopen, gemaakt door ambachtslieden van de beste merken, zoals de traditionele Stetson of Borsalino.

Zie ook:
Bucket Hat Heren

Een sjieke en poëtische zomerhoed voor de man
Met zijn retro charme en mooie geweven vlechtwerk is de schippershoed (Boater hat) een zomerhoed heren die een blijvende indruk maakt en ons doet denken aan de poëzie en nonchalance van impressionistische schilderijen. Voor een lunch op het gras of voor een zomerse bruiloft, ontdek de stro hoed uit het Headict schippers-assortiment en combineer het blonde naturel stro met zonnige zomeroutfits. Op zoek naar stijl en klasse? Kies deze rieten hoed heren!

Verleid door de Trilby strohoed heren?
Zowel op de hoek van de straat als tijdens een wandeling door de velden is de trilby de meest populaire strohoed van de mannen. Gemakkelijk te dragen, gemakkelijk op te bergen dankzij zijn afmetingen en versierd met originele details waarmee je opvalt op mooie zomerdagen. Dat maakt deze heren hoed gelijk een ideale traveller hoed voor mee op reis. Onze stro hoeden selectie bevat de Stetson trilby strohoed voor heren, welke zich onderscheidt door zijn kwaliteit en de keuze van de beschikbare kleuren. Kies eens voor iets anders zoals een strohoed zwart.

Het pork pie-model is vergelijkbaar in grootte, maar heeft een beetje meer artistieke flair. De pork pie hat komt ook in strooien hoed heren en brengt de originaliteit ervan naar de zomer.

Je ziet het: de heren zomerhoed is verkrijgbaar in alle vormen en kleuren en is je perfecte bondgenoot voor het zomerseizoen. Een hoed van stro geeft je outfits een nonchalante touch of een verfijnde elegantie. Kies je favoriete stro hoeden model uit het ruime aanbod in de Headict hoedshop: boater hoed kopen, trilby of zelfs een strooien cowboyhoed voor heren en geniet van de zomer!