A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
CAPSULE PROJECT
Geïnspireerd door de straat, muziek, cultuur ... en mensen rondom ons, bieden de capsules collecties originele creaties in exclusieve en beperkte edities. Resultaat van het ontmoeten met artiesten, de exclusieve samenwerkingen maken de hoofdkleding een nieuwe manier van uiten. Vanaf nu, ontwerp, logo, typo & amp; Illustraties krijgen uw caps door professionele digitale borduurwerk en leren patches met laser-ets. Wees uniek, door uw eigen kleuren te dragen. Alleen bij Headict's shop of online.
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Cowboy hoeden
FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken
Sorteer op Materiaal
Sorteer op Seizoen

Een Amerikaanse legende op je hoofd

De western of countryhoed doet iedereen denken aan de goudkoorts, de Amerikaanse droom van hard werken en met een beetje geluk enorme grenzen verleggen. Voor wie niet opgeeft en kiest voor een stoere uitstraling.

Cowboy hoed en meer dan dat

Goed nieuws voor wie geen paard heeft, je bent niet langer verplicht om paard te rijden en laarzen met sporen te dragen. En dus vinden we cowboy hoeden nu ook op de hoofden van de fashionista's en andere modefans. Draag de hoed met een jurk en kort jasje en verbaas jezelf en anderen over het effect, wow!
Verder lezen
A
Sluitenk