A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Cloche hoeden

Met een ondeugende jaren '30 look is de cloche hoed (klokhoed) supervrouwelijk en gaat goed samen met zowel lang als kort haar. Dit is een typische jaren 30 hoed die wij van harte aanbevelen aan de vintage-fans!  Verder lezen

De cloche hoed: een trendy jaren 30 hoedje
Als je op zoek bent naar een ultra-vrouwelijke, discrete en makkelijk te dragen dameshoed, ga dan voor een cloche hoed. Met zijn hangende, klokvormige koepel past hij perfect op je hoofd, zonder je gezicht te verbergen. De smallere rand houdt de zon uit je ogen maar bedekt niet meteen je hele gezicht. Met een cloche hoed ben je in goed gezelschap want hij is populair onder vrouwelijke sterren en royals. Zelfs onze eigen koningin Máxima is een fervent draagster van cloche hoeden!zie ook :Tijdloos en retro: kies voor een cloche hoed dames!
Dit hoofddeksel gaat al tientallen jaren mee. Wat je stijl ook is, wat je leeftijd ook is, deze vintage hoed past bij alle vrouwen die op zoek zijn naar praktische en elegante accessoires. Hij is verkrijgbaar in elke kleur, in verschillende vormen en stoffen: bijvoorbeeld vilt of wol voor de winter of ga voor stro wanneer het weer lekker weer wordt! Ontdek de beste cloche hoeden van de merken Seeberger, Brixton of Borsalino in onze Headict hoedshop. Bij ons vind je je favoriete cloche hat voor de beste prijs en bestellingen van 75 Euro of meer ontvangen gratis verzending!

A
Sluitenk