A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
CAPSULE PROJECT
Geïnspireerd door de straat, muziek, cultuur ... en mensen rondom ons, bieden de capsules collecties originele creaties in exclusieve en beperkte edities. Resultaat van het ontmoeten met artiesten, de exclusieve samenwerkingen maken de hoofdkleding een nieuwe manier van uiten. Vanaf nu, ontwerp, logo, typo & amp; Illustraties krijgen uw caps door professionele digitale borduurwerk en leren patches met laser-ets. Wees uniek, door uw eigen kleuren te dragen. Alleen bij Headict's shop of online.
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Cloche hoeden
FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op Kleur
Sorteer op Maat
Sorteer op Merken
Sorteer op Materiaal
Sorteer op Seizoen

De trendy 30s hoed

Als je op zoek bent naar een ultra vrouwelijke hoed, discreet, gemakkelijk te dragen, ga dan voor de cloche hoed. Met hun licht overhangende rand, klokvormige verschijning maken ze een perfect plaatje met je hoofd, zonder dat je gezicht verdwijnt achter een brede rand.

Een tijdloze retro hoed

Deze hoofddeksels doorstaan de tijd zonder problemen en groeien met je mee. Wat je stijl, je leeftijd ook is, deze vintage hoed is geschikt voor alle vrouwen die een praktische en stijlvolle accessoire zoeken. De hoed is verkrijgbaar in verschillende kleuren, vormen en materialen: vilt of wol voor de winter, en stro voor het heerlijke seizoen van de zon.
Verder lezen
A
Sluitenk