Barts Muts

Al meer dan 20 jaar maakt Barts mutsen en beanies voor dames, heren en kinderen in verassende ontwerpen en originele combinaties. Kies voor een grof gebreide Bart muts of juist voor een meer verfijnd model. Wat je ook kiest, je komt goed voor de dag met een Barts muts, dames! De soms onconventionele designs veranderen deze functionele accessoires in iets speciaals! De oorspronkelijke kwaliteit blijft behouden en producten worden tegen aantrekkelijke prijzen geleverd. Een coole Barts muts voor heren behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Lees verder
84 products
Filteren op
Mijn selectie:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Materiaal
Prijs
  • € 15,00 - € 60,00



Een unieke Barts muts voor de kleintjes

Met een leuke Barts kindermuts zitten de kleintjes er ook warmpjes bij deze winter! Fleurige modellen in de mooiste kleuren en patronen, gemaakt van de zachtste materialen omdat alleen het beste goed genoeg is voor jouw kids! Het is natuurlijk hartstikke leuk om je kleine te zien in een vrolijk gekleurde muts met pompon maar simpele muts met omslag in een neutrale kleur voor kids is praktisch en net zo leuk! Met Barts weet je in elk geval zeker dat je kwaliteit in huis haalt, en dat voor een betaalbare prijs!

Zie ook:



Geen twee Barts Mutsen zijn hetzelfde

Bij Barts draait het om vakmanschap. Bijna elke Barts muts is handgemaakt op de originele manier: met twee breinaalden en een bol gekleurde wol. Dit zorgt ervoor dat geen twee mutsen hetzelfde zijn en dat jouw Barts beanie of muts niet na te maken is. Het past bij de filosofie van het merk dat gelooft dat iedereen anders is en dat moet laten zien. Van de meer sobere modellen tot uitgesproken kleuren of mutsen met bont pompons, alle Barts mutsen zijn gevoerd met heerlijk zacht fleece voor extra comfort . Combineer je bont muts met een paar Barts handschoenen, zo weet je in elk geval zeker dat je er warmpjes en stijlvol bijzit als het kwik daalt!

In de Headict hoedshop kun je niet alleen terecht voor een muts van Barts, we hebben ook heel veel andere Barts producten beschikbaar zoals hoeden, petten en flat caps. Of je nou op zoek bent voor bescherming in de winter of de zomer, in onze Barts collectie vind je zeker de accessoires die bij jou passen! Check trouwens ook onze outlet! Daar vind je ook regelmatig Barts Mutsen in de sale!