A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Bordeaux hoeden

span>Om een geweldige uitstraling te hebben en om wat meer persoonlijkheid te kunnen geven aan uw outfits, zijn zonder twijfel de bordeaux rode hoeden waarmee u uw persoonlijkheid nog meer uit kunt drukken?Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Merken
Sorteer op Materiaal
Sorteer op Seizoen
Sub-categorieen

Voorzie uw outfits met accessoires met een bordeaux rode hoed

Diepe en neutrale kleuren zijn in de mode, en bordeaux rode hoed is daar echt één van. Het gaat perfect samen met bruin en beige, en zij die durven op te vallen zullen ook geïnspireerd zijn om de kleur te combineren met zwart. Wat vroeger in de mode not done was, is nu mogelijk met een beetje tact, een verzorgde kledingstijl en het slim combineren van accessoires. De rood kleurige hoed is hierdoor geschikt om te combineren met een groot aantal items in uw garderobe, ongeacht de kleur. Er is niks dat niet in verband kan worden gebracht met het beroemde bordeauxrood, dat bijzonder veel wordt gewaardeerd. En het voordeel is dat deze kleur gemengd is, helemaal als de rode hoed. Het kan zowel in een vrouwelijke als in een mannelijke stijl worden geïntegreerd, en vele headliners hebben al de kans gehad om ons te laten zien hoe die gedragen kan worden, waardoor dit accessoire een essential van velen looks is geworden. Het belangrijkste is om te weten hoe je het draagt, en om het met trots te dragen.

Met welke outfits kunt u een bordeauxrood hoed dragen?

Een rode hoed gaat goed samen met veel verschillende outfits. U kunt merken vinden zoals Stetson, of modellen zoals Panama of Borsalino, die perfect opties zijn wanneer u zo'n accessoire wilt dragen. Wat betreft de look die hoort bij een gedurfd accessoire zoals de bordeauxrood hoed, kunt u natuurlijk kiezen voor een bohemienachtige stijl, die ideaal is met een hoed zoals deze. Lange jurken, franjes, en andere boho-look referenties komen nog beter uit de verf met een dergelijke marine blauwe hoed. Maar met een street look zal dit accessoire ook erg trendy zijn, vooral met een jeans en een trui. De combinatie van twee kleuren kan dus worden gecontrasteerd, waarbij stijlen worden gemixt en de conventies worden doorbroken.

Veel modellen om te ontdekken

Met Headict kunt u de perfect bordeaux rode hoed vinden. Stetson, Bailey, Brixton of een ander merk, het maakt niet uit, het belangrijkste is om uw eigen stijl te vinden. U kunt ook een verscheidenheid aan vormen vinden, met brede rand of kortere randh, variërend van flaphoeden tot Pork Pie modellen om er maar een paar te noemen. Vergeet niet uw hoofdmaat op te meten voordat u uw bordeaux rode dames en heren hoeden bestelt, zodat u de juiste maat voor u zelf kunt kiezen, opdat deze niet te groot of te klein is. Een ruime keuze is onze eerste troef, naast het aanbieden van enkel topmerken, om een hoofddeksel te vinden dat u elke dag met plezier zal dragen. En waarom zou u ook niet voor een andere kleur hoed kiezen om uw garderobe mee aan te vullen?

A
Sluitenk