A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
CAPSULE PROJECT
Geïnspireerd door de straat, muziek, cultuur ... en mensen rondom ons, bieden de capsules collecties originele creaties in exclusieve en beperkte edities. Resultaat van het ontmoeten met artiesten, de exclusieve samenwerkingen maken de hoofdkleding een nieuwe manier van uiten. Vanaf nu, ontwerp, logo, typo & amp; Illustraties krijgen uw caps door professionele digitale borduurwerk en leren patches met laser-ets. Wees uniek, door uw eigen kleuren te dragen. Alleen bij Headict's shop of online.
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
la caps
FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Maat US
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken
Sorteer op Team

De LA cap[h/2] L.A. ... twee kleine letters van je dromen. Draag een pet met de kleuren van je favoriete team. New Era biedt vele versies van LA caps. De cap past perfect bij je sportkleding en onderschat ook niet de mogelijkheden voor overdag op straat en lekker buiten in de natuur. Een echte cap om trots op te zijn.

Onze selectie van LA caps

Ontdek een ruime keuze van LA caps, met een collectie van kleurrijke patronen, effen of met prints. Laat je verleiden door een blauwe en witte snapback voor een sportieve en trendy uitstraling deze zomer, of een bedrukte cap in jungle camouflage stijl voor een originele look. Je vindt twintig modellen op onze site!
Verder lezen
A
Sluitenk