Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
NY Petten & Caps

Lange tijd was het gewoon de pet van de New York Yankees, het meest bekroonde honkbalteam in Amerika, maar inmiddels is de NY pet al net zo wereldberoemd als het team. De New York cap begon niet als fashion statement maar was slechts onderdeel van het Yankees uniform en kwam alleen in donkerblauw en wit. Zijn status veranderde van honkbalveld naar mode-item toen regisseur Spike Lee in 1996 een persoonlijk verzoek indiende bij fabrikant New Era voor een NY pet in rood om bij zijn rode Yankees jas te dragen. Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Maat US
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken
Sorteer op Team

De Yankees groeide mid jaren ‘90 uit tot een van de meest prominente teams in de Amerikaanse honkballeague en toen Lee met zijn unieke rode pet gespot werd tijdens de World Series van 1996, explodeerde de vraag van fans die de NY cap ook wilden dragen. Vandaag de dag komen ze in allerlei kleuren, patronen en maten en in de unieke collectie van Headict kun je verschillende NY petten kopen zoals: snapbacks, truckers, fitted caps en zelfs beanies.  Bestel jouw eigen iconische New York pet online in je favoriete kleur, misschien wel rood net als die van Spike Lee?

 

DE NY-PET, EEN MUST HAVE

De New York pet is tegenwoordig een echte must have en een stijlicoon en zeker niet alleen populair onder honkballiefhebbers. Iedereen kent hem en kan hem dragen. Beroemdheden die regelmatig worden gespot met een NY pet zijn bijvoorbeeld: Jennifer Lopez, Jay-Z, Justin Bieber en Madonna. De NY petten stimuleren kwaliteit, identiteit, creativiteit en authenticiteit en zijn geschikt voor jong en oud. Ze kunnen worden gedragen door dames, heren, jongens en meisjes en zijn geschikt voor iedere kledingstijl: de Yankees pet kan worden gedragen tijdens het sporten of bij je dagelijkse outfit voor een meer casual look. Dankzij de perfecte pasvorm zit hij ook nog eens supercomfortabel.

 

Zie ook :

 

GROOTSTE NEW YORK CAP SELECTIE

Ontdek een grote keuze aan NY petten met een collectie originele en trendy modellen bij headict. Vind meer dan 300 caps in verschillende kleuren op onze website. Laat je verleiden door een rode, grijze of zwarte NY pet of kies voor een felgekleurde print voor meer originaliteit. Bij headict kun je NY petten kopen van de officiële leverancier New Era maar ook van het merk 47Brand. Welke je uiteindelijk ook kiest, bij ons ben je gegarandeerd van topkwaliteit artikelen die ook nog eens heel betaalbaar zijn. 

 

Op deze pagina : NY cap kopen - goedkope NY cap - ny yankees cap

A
Sluitenk