Army cap

Army caps: Militaire en Cubaanse legerpetten

Voor een militaire en stijlvolle uitstraling is een legerpet alles wat je nodig hebt! Discreet, serieus en indrukwekkend! Een echte unisex pet die populair is bij dames en heren. Ontdek jouw ideale type leger pet tussen de vele army caps op deze pagina! 
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Kleur
Materiaal
Prijs
  • € 24,00 - € 45,00De Army Cap: een wereldse stijl

Grotendeels geïnspireerd door de lijnen en kleuren van legers over de hele wereld, is het leger petje eenvoudig, effectief en ongecompliceerd. In legergroen en/of met een camouflage motief werd dit het officiële hoofddeksel van het uniform van het Amerikaanse leger, en in effen kakikleur werd het Fidel Castro's favoriete accessoire tijdens zijn jaren onder Che Guevara. In tegenstelling tot de baseball cap is de army cap dus niet heel standaard voor Europeanen, maar velen dragen hem voor een onconventionele urban stijl. Een duidelijke trend voor mannen en vrouwen die discrete en no-nonsense curved hoofddeksels willen, die ook nog eens de vorm van je gezicht accentueert. Van Cuba tot Parijs hebben legerpetten hun militaire en mannelijke gebruik overtroffen; iedereen houdt van de revolutionaire en exotische uitstraling van de legerpet.

zie ook :De terugkeer van de militaire stijl

De militaire pet of Che Guevara pet is perfect voor hen die van unisex onconventionele accessoires houden en die de voorkeur geven aan platte petten met een perfecte pasvorm die duurzaam zijn en jarenlang meegaan. Stetson army caps bijvoorbeeld complimenteren elke outfit en maken deze uniek door hun herkenbare vormen. Je kunt hem combineren met een flatterende zomerjurk, maar ook met een sportieve outfit. De armycaps van Stetson zijn beschikbaar in 100% katoen, nylon, linnen wol of leer en komen in zoveel verschillende unieke kleuren dat er wel eentje voor jou moet bijzitten. Van een gewassen, geoliede look tot een elegante effen kleur. Deze legerpetten gaan jarenlang mee en kunnen voor elk soort gelegenheid worden gedragen.


Het Leger of de Marine?

De legerpet wordt ook zeer gewaardeerd door fans van het historische imago Che Guevara! Geïnspireerd door de grote rebel? Ga dan voor de moderne militaire stijl! Als je liever een meer trendy vorm hebt, kies dan voor de 5 panel zwarte baseball cap of voor een dad hat, die minder uitgesproken zijn. Of kies voor een army trucker hat of military baseball petten met een camouflage printje. Niet alleen het legerpetje werd een modeaccessoire maar ook de marine pet mag zich hieronder scharen. Geïnspireerd door de petten gedragen door matrozen en schippers in de marine is er ook een grote collectie schipperspetten beschikbaar in onze hoedshop.


Eigenzinnige Legerpetjes

Laat je eigenzinnige urban stijl zien door het dragen van een legerpet, weer eens wat anders dan een doorsnee 6 panel, snapback of fitted cap. Voor de winter kiezen liefhebbers van de army pet voor een heerlijk warme wollen platte pet of newsboy, deze vormen net zo goed om het hoofd als een legerpet en bieden ook die retrostijl die zo typisch is voor de Che Guevara petjes. Draag je legerpet met een platte klep of buig deze zodat hij zich nog beter aanpast aan de pasvorm van je gezicht.

Je unieke logo of merknaam op je armycap laten bedrukken? Het kan bij Headict. Kies het beste materiaal of ga voor een snapback met legerprint. Verzending is gratis als je bestelling meer dan €75 is!