A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Army caps

Voor een militaire en stijlvolle uitstraling is een legerpet alles wat je nodig hebt! Discreet en serieus, indrukwekkend! Ontdek jouw ideale type leger pet op deze pagina! Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken

De army cap: een wereldse stijl

Grotendeels geïnspireerd door de lijnen en kleuren van legers over de hele wereld, is de legerpet eenvoudig, effectief en ongecompliceerd. Met een camouflagemotief werd het het officiële hoofddeksel van de gevechtskleding van het Amerikaanse leger, en in effen kakikleur werd het Fidel Castro's favoriete accessoire tijdens zijn jaren onder Che Guevara. Deze pet is dus niet heel standaard voor Europeanen, maar velen dragen hem voor een onconventionele stijl. Een duidelijke trend voor diegenen die discrete en no-nonsense hoofddeksels willen die ook nog eens de vorm van je gezicht accentueert, zoals de Stetson Gosper pet. Van Cuba tot Parijs hebben army caps hun militair en mannelijk gebruik overtroffen; iedereen houdt van van de revolutionaire en exotische uitstraling.

zie ook :

De terugkeer van de militaire stijl!

De leger pet of Cubaanse pet is perfect voor hen die van onconventionele accessoires houden en die de voorkeur geven aan platte, goed passende petten. Sommigen zouden niet zo ver willen gaan om Fatigues of Rangers te dragen, maar ook hebben wij kleine, minder stereotiepe elementen uit de militaire stijl voor je day-to-day outfit. De leger pet wordt ook zeer gewaardeerd voor fans van het historische imago Che Guevara! Geïnspireerd door de grote rebel? Ga dan voor de moderne guerrillastijl! Als je liever een meer trendy vorm hebt, kies dan voor de huf 5 panel cap, die minder uitgesproken is.

A
Sluitenk