5 panel cap

5 Panel Caps & Skater Caps

De 5 panel cap is populair door zijn loszittende en comfortabele pasvorm en alhoewel hij als vintage wordt beschouwd, word de 5 panel toch nog veel gedragen vandaag de dag. Wat is een 5 panel cap? Deze pet bevat een op maat gemaakte structuur aan de voorkant, een vijfde panel. Deze is zacht en niet voorgevormd, dit in tegenstelling tot zijn voorlopers: de 6 panel cap en snapback cap. Het gedeelte van de 5panel cap dat het hoofd bedekt, bestaat uit panelen of ‘panels’: twee aan de linkerkant, twee aan de rechterkant en één aan de voorzijde van de cap. 5 Panel caps hebben een verstelbare sluiting (vaak met een leren bandje), klittenband of een snapback en caps 5 panel zijn daarom, in tegenstelling tot de traditionele baseball cap of fitted cap , vaak one size fits all. In onze winkel vind je de grootste selectie van deze 5 panel skater caps gemaakt door de beste en meest betrouwbare streetwear brands.
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Kleur
Materiaal
Prijs
  • € 0,00 - € 75,00

Headict collectionDe grootste selectie skater caps

De 5panel cap is zonder twijfel de favoriete pet van skaters! Met zijn karakteristieke, afgeronde rand is deze retro, enigszins primitieve 5 panel pet een must have die bij elke casual outfit past. Deze echte skate pet komt in een groot aantal verschillende materialen, onder andere: katoen, denim, suède, wol, stof, corduroy of een combinatie van deze stoffen en dus is er een optie voor elke smaak. 5 panel caps met een geborduurd logo zijn het meest populair en geven hem net een beetje luxere uitstraling. Qua kleuren is er ook een hele grote keuze. 5 panels komen namelijk in effen kleuren maar ook in verschillende patronen of kleurcombinaties. Wat dacht je van een zwarte 5 panel met een rode klep? Of een pet met verschillende kleuren op alle 5 de panels? Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het beschikbaar.

Hippe five panel cap kopen? Vergelijk en ontdek bij Headict alleen de mooiste merken voor streetwear en headwear die bijna allemaal een 5 panel hebben. Caps van merken zoals bijvoorbeeld Obey, Huf, Two Face, RipNDip, of Brixton en natuurlijk de New Era cap. Meer dan 200 modellen merk caps 5 panel staan op jou te wachten!

Zie ook:5panel cap: de perfecte skate pet

De behoefte aan een cap met 5e panel aan de voorkant ontstond doordat het lastig was om grotere logo’s en ander print- of borduurwerk op de voorkant van traditionele 6 panel heren petten, zoals de dad cap en curve cap, te maken vanwege de zoom in het midden van de pet. De populariteit van de cap 5 panel is de laatste jaren sterk toegenomen en hij mag zeker niet ontbreken uit de kast van elke goed geklede skater. Hij heeft een lichtgewicht ontwerp en de klep steekt niet zo ver uit. Daardoor heb je nog wel bescherming tegen de zon maar wordt je blikveld niet beperkt: ideaal dus voor op het skateboard. Een derde voordeel van 5 panel caps is dat ze zeer betaalbaar zijn. Wacht dus niet langer voor Obey, Brixton, Coal, Huf cap of New Era 5 panel pet kopen moet je echt bij headict.nl zijn. Want iedereen wil een 5 panel. Cap met attitude!

Liefhebbers van de 5 panel kopen ook vaak een hip hop cap of trucker cap. Of misschien is een vissershoed of bucket hat wel iets voor jou, ook heel “street smart”. Op hete dagen kies je voor een zonneklep om de zon uit je ogen te houden.