Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
5 panel cap

De 5 panel cap is befaamd door zijn loszittende en comfortabele pasvorm en alhoewel hij als vintage wordt beschouwd, word de 5 panel toch nog veel gedragen vandaag de dag. De op maat gemaakte structuur in de voorkant van de pet; de vijfde “panel”, is zacht en niet voorgevormd, dit in tegenstelling tot zijn voorloper: de snapback. Het gedeelte van de 5panel cap dat het hoofd bedekt, bestaat uit panelen of “’panels’: twee aan de linkerkant, twee aan de rechterkant en één aan de voorzijde van de cap. 5 Panel caps hebben een verstelbare metalen sluiting (vaak met een leren bandje), klittenband of een snapback en caps 5 panel zijn daarom vaak one size fits all. In onze winkel vind je de grootste selectie van deze 5 panel skater caps van de beste en meest betrouwbare streetwear brands. Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken

DE GROOTSTE SELECTIE SKATER CAPS
De 5panel cap is zonder twijfel de favoriete pet van skaters! Met zijn karakteristieke, afgeronde rand is de 5 panel pet een must have die bij elke casual outfit past. Deze echte skate pet komt in een groot aantal verschillende materialen, onder andere: denim, suède, wol, stof, corduroy of een combinatie van deze stoffen en dus is er een optie voor elke smaak. 5 panel caps met geborduurde logo’s zijn het meest populair en geven hem net een beetje luxere uitstraling.

Bij headict hebben we alleen de mooiste merken voor streetwear en headwear en bijna allemaal hebben ze een 5 panel. Cap van merken zoals bijvoorbeeld Obey, Huf, Two Face, RipNDip, of Brixton. Meer dan 200 modellen caps 5 panel staan op jou te wachten!

 

Zie ook:

5PANEL CAP: DE PERFECTE SKATE PET

De behoefte aan een cap met 5e panel aan de voorkant ontstond doordat het lastig was om logo’s en ander print of borduurwerk op de voorkant van traditionele 6 panel petten te maken, vanwege de zoom in het midden van de pet. De populariteit van de cap 5 panel is de laatste jaren sterk toegenomen en hij mag zeker niet ontbreken uit de kast van elke goed geklede skater.  Hij heeft een lichtgewicht ontwerp en de klep steekt niet zo ver uit. Daardoor heb je nog wel bescherming tegen de zon maar wordt je blikveld niet beperkt door de klep: ideaal dus voor op het skateboard. Een derde voordeel van 5 panel caps is dat ze zeer betaalbaar zijn. Wacht dus niet langer en koop een Obey, Brixton, Coal of New Era 5 panel pet bij Headict.nl.  Want iedereen wil een 5 panel. Cap met attitude!

 

 

 

A
Sluitenk